Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 4,53 ra ötös? Tudom hogy...

4,53 ra ötös? Tudom hogy nézik a teljesítményt meg hogy mennyire figyelek órán, de kellene nekem az az ötös fizikából

Figyelt kérdés
Segitsetek kerlek
tegnap 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tanar tud segiteni, senki mas. Szolsz neki, hogy neked fontos az 5, adjon lehetoseget bizonyitani. Aztan bizonyits.
tegnap 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Tanártól függ. Nekünk fizikából, kémiából erre már megadták, de pl. töri, földrajz.. ott legalább 4,6-ot elvártak a tanárok. Függ a tanártól.
tegnap 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Elvileg ez a tanar az egyetlen aki megadja a jobb jegyet ilyenkor ha fontos, de nem bizok nagyon ebbe a mondasba
tegnap 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálam eleve úgy kapnád az átlagod, hogy már belekalkulálom a hozzáállásod. Ezt osztályzatokban is prezentálom. Amikor kétes vagy, akkor a hozzáállás az, ami alapján döntök, hogy jobb vagy rosszabb.

Szóval a kérdés adott: milyen a hozzáállásod; megadható rá az 5? Mindig tanultál, házid, felszerelésed mindig volt? stb.

tegnap 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Az is kérdés, hogy ez az átlag miből jött össze? A témazárókra milyen érdemjegyet kaptál? Mert ha azokra általában 4-est kaptál, az ötösök meg órai munkából vagy cetlikből jöttek össze, akkor nem biztos hogy megadja a jelest félévkor.

Az 1-es válaszoló jót írt: kérdezd meg a tanárt, mit tehetnél, hogy jeles legyél félévkor, ad-e lehetőséget a bizonyításra addig?

tegnap 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 4,53-ra nem adom meg az ötöst (matematika). Persze van olyan kollégám aki meg másképpen csinálja. Ez az adott szaktanár kompetenciája. Javaslom keresd meg a suliban a tanárodat és kérj tőle javítási lehetőséget.
tegnap 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is matekot tanítok, de a magam részéről az osztályzás ilyen kétes esetben kicsit összetettebbek, mint normál esetben. Mondjuk nálam alapvetően a 4,5 feletti átlag az 5 (nem mindig az ,5 az irányadó, praktikus okok miatt), de ha mondjuk ez 4,47, akkor már komoly kérdés lenne, mit is adjak.
tegnap 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!