Ha egész évben csak ötöseim voltak egy évben és beírnak egy 1-est, akkor év végén még lehetek ötös?
Figyelt kérdés
Összesen 5 db 5-ösöm volt egész évben abból a tantárgyból
Ha emellé beirnak 1 db 1-est, még lehetek ötös év végén abból a tantárgyból?
jún. 13. 17:14
1/5 anonim válasza:
Miért kaptál rossz jegyet? Nem tudod megkérni a tanárt, hogy kijavíthasd, ha ez ennyire számít?
2/5 anonim válasza:
Lehetsz.
De lehet, hogy mégsem leszel az.
3/5 anonim válasza:
Közoktatásban nem csak az átlagot nézik hanem az összképet is. Valószínűleg 5-ös leszel.
4/5 A kérdező kommentje:
Rossz jegyet azért kaptam, mert egy hétig nem voltam itthon, nem tudtam bepótolni az anyagot, ráadásul azt sem tudtam, hogy feleltetni fog
A jegyet még nem írta be, azt mondta hogy jövő héten meghallgat ugyanebből, de egy héten csak egyszer van ez a tárgy, jövő héten meg utolsó hét, és pont azon a napon sportnap egész nap. Ezért kérdezem, mert bár nem biztos hogy beírja, de jövő héten már nem tud megkérdezni, lehet hogy azt írja be
jún. 13. 19:41
5/5 anonim válasza:
Ha már nem tudsz változtatni a jegyen, akkor a leírtak alapján 4,3 lesz az átlagod, amire nem hiszem, hogy sok tanár megadja az ötöst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!