Bárki által szabadon látogathatóak-e a magyar egyetemek előadásai?
Figyelt kérdés
Megtilthatja-e egy egyetem, hogy beüljek egy előadására akkor, ha én egy másik egyetem hallgatója vagyok?2009. nov. 4. 22:37
1/22 anonim válasza:
Az egyetemet nem érdekli, hogy ki ül bent az előadáson.
2/22 anonim válasza:
teljesen kizárt, hogy valakinek feltűnne, hogy ül ott egy idegen is... Én a saját évfolyamtársaimat sem ismertem, pedig évekig együtt látogattuk az órákat. (levelezőn).
3/22 A kérdező kommentje:
Konkrétan beléptető kapu, portás, "órára bemenni tilos" megszólalás volt.
2009. nov. 4. 22:47
4/22 anonim válasza:
Baromság én is jártam idegenként egyetemi előadásra a férjemmel illetve néha helyette,mert ütközött egy másikkal. Ő vizsgázott és engem meg érdekelt.
5/22 anonim válasza:
beléptető kaput még értem, mert ahhoz kárty kell.
de a portást és az órára bemenni tilos-t nem értem. a portás ismer minden diákot? kizártnak tartom.
6/22 anonim válasza:
Csak gyakorlati előadásokon nézik, hogy ki van bent, egyébként ritka az olyan előadás ahova nem engednek idegeneket.
7/22 anonim válasza:
Nálunk néha olyan is előfordult, hogy egy egész csapat turista jött be előadásra megnézni az előadótermet, mert az hűde szép.A tanárnak fogalma nincs arról ki jár be az órájára, a portásnak meg arról nincs fogalma, hogy te az egyetem/főiskola tanulója vagy e vagy sem. Szóval nyugodtan megteheted, hogy bemész egy egy órára...
8/22 anonim válasza:
Az előadásra boldog boldogtalan bemehet:D Én corvinusra járok, de gyakran bemegyek az ELTE-re politológia előadásokra.
9/22 A kérdező kommentje:
Konkrétan azt mondta a portás, hogy órára tilos bemennie külsősnek.
2009. nov. 5. 00:54
10/22 anonim válasza:
a portások mindenütt atyaistennek képzelik magukat
semmi köze hozzá, ha csak nem rektori utasításra teszi, akkor viszont utassa meg a papírt
mekkora egyetem lehet ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!