Középiskolások! Nektek milyen az órarendetek? Egy nap hány órátok van? Milyen nehezek a napjaitok?
Én most kezdtem a 10.-et, de elég nehéznek tűnik az órarendem. Kíváncsi vagyok, hogy mindenkinek ilyen-e, vagy csak nálunk.
Én 5 éves emelt angol szakon járok gimnáziumban.
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Köszi a választ:)
am egy kicsit más, nem olyan mint ha 9.-es lennék:)
nekem hétfőn 8 óra, többi napon 7, ezenkívül a tömegsport (mindennapos tesi) kedden és pénteken, ahol az előbbinél fél négyig, a másiknál pedig fél ötig kell bent lenni.
És akkor még terveztem nyáron az Orosz szakkört és Vöröskeresztet is, de ennyi minden mellett nem lesz időm:/ és elvileg fedné is egymást a dolog...
hát kiderül, de szerintem most nagyon nehézre állították össze.
Anyukám mondta, hogy amikor ő járt suliba nem volt ennyi órája.
És akkor még így is csak 10.-es vagyok.. :(:)
Hétfő 6, kedd 6, szerda 8, csütörtök 7, péntek 7. Ezek mellé még majd jön az énekkar, és két tömegsport nekem is (még bizonytalan hogy mikor) a mindennapos tesi miatt. Én francia szakkört és úszást terveztem mellé, de francia nem is indul, az úszás meg még nem indult el, de már most kellene róla igazolás, hogy ne kelljen mennem tömegsportra, de most már muszáj lesz. Így viszont üti egymást a kettő. :/
14/L, 9. osztály
Hétfőn:7
Kedd:7
Szerda:7+kémiaszakkör
Csütörtök:8
Péntek:6
Ezekben már benne van a heti két plusz tesi.
9.osztály
Hétfő 8 kedd-szerda 7 péntek 6
9. osztály
Nem olyan rossz, csak az a hétfő 0. óra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!