Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, főiskolások!...

Egyetemisták, főiskolások! Megvan már az órarendetek? Milyen?

Figyelt kérdés

Én fogorvosira fogok járni és elég durvának tartom, bár nem is számítottam jobbra.

Hétfőn 8-ra érek haza, suliban 3negyed 5kor végzek, de utána még lesz egy tesi is.

Kedd 3negyed 4.

Szerda, ez nagyon jó 3 negyed 2.

Csütörtök fél4.

Péntek meg képlékeny, mert nem tudják egyelőre, hogy mi mikor lesz. Az is lehet, hogy dél körül már kijövök, de lehet, hogy 3negyed 3-kor. Összességében csak a hétfő lesz halál, csak nekem még elég sok külön órám lesz, amit nem biztos, hogy össze tudok egyeztetni...

Hát a tietek milyen? Melyik szak?

2013. aug. 27. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is össze-vissza van az órarendem, minden reggel 8tól estig bent vagyok. Nemzetközi tanulmányokra járok. Rengeteg a szünet az óráim között, teljesen kavarás, de én dolgozni is fogok mellette 4 órában hétfő kivételével, pénteken meg 8 órában.
2013. aug. 27. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem sok egyetemistának rossz az órarendje. Kora reggeltől rossz bent lenni estig.
2013. aug. 28. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!