Milyen idézetet írjak a fizika füzetem elejére?
Figyelt kérdés
A fényhatásokról tanulunk ebben az évben, és erről a témakörről szeretnék egy idézetet gyűjteni, ha valaki tud azt megköszönném:)2013. szept. 2. 18:06
11/17 anonim válasza:
Egy haverom fénytani alaptétele:
"A fény sötétben nem terjed."
Későbbi posztulátum:
"Ha terjed, akkor is csak naggyon lassan."
Sztem ez elég poén....
12/17 anonim válasza:
nem sok fénnyel kapcsolatos aforizmát ismerek, de van egy szép mondás, ami bármelyik füzeted elejére felírhatsz:
"A tanulás gyökere keserű, de a gyümölcsei édesek."
13/17 anonim válasza:
"Csodák nincsenek, csak működik a FIZIKA" /DG/
A teljes nevét nem írnám ki:DDD
14/17 Tom Benko válasza:
...and \textsc{God} said:
\oint\bfseries D\mathop{d\bfseries A}=\int\rho\mathop{dV}
\oint\bfseries E\mathop{d\bfseries s}=\int-\frac{\partial \bfseries B}{\partial t}\mathop{d\bfseries A}
\oint\bfseries B\mathop{d\bfseries A}=0
\oint\bfseries H\mathop{d\bfseries s}=\int\left(\frac{\partial D}{\partial t}+\textbf{j}\right)\mathop{d\bfseries A}
and there was light...
15/17 anonim válasza:
nincs fizika nincs idő, igazából nincs semmi sem, csak én vagyok és te, lendülünk a semmiben
16/17 zsofi 1295 válasza:
A szenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak -Albert Einstein
17/17 anonim válasza:
Einsteinnek tulajdonított mondatok és cselekedetek legnagyobb részben meg sem közelítik Einstein mondatait és cselekedeteit. Csak szeretnek rá hivatkozni (hamisan), hogy erőt adjanak a kliséknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!