Milyen idézetet írjak a fizika füzetem elejére?
Figyelt kérdés
A fényhatásokról tanulunk ebben az évben, és erről a témakörről szeretnék egy idézetet gyűjteni, ha valaki tud azt megköszönném:)2013. szept. 2. 18:06
1/17 anonim válasza:
Nem fénytannal kapcsolatos, de nekem egyik kedvencem: "Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." Thomas Dewar
2/17 anonim válasza:
"A tudományban nincsenek nehéz és könnyű dolgok,
csak megértett és meg nem értettek vannak." / Övege József /
"Gondolkodás nélkül tanulni: kárba veszett munka.
Tanulás nélkül gondolkodni: veszélyes!" / Con-fu-ce /
3/17 anonim válasza:
Sir Isaac Newton: „Ha vagyok olyan kiváltságos, hogy messzebbre látok másoknál, az azért van, mert óriások vállára álltam.”
4/17 anonim válasza:
De sose feledd az ősi kínai bölcsességet:
"Nem akkor válsz naggyá, amikor mások vállára állsz,
Hanem amikor a tömeg felemel!"
5/17 anonim válasza:
,,Többet ésszel, mint erővel! "
6/17 anonim válasza:
Az anyag nem vész el csak átalakul..
8/17 anonim válasza:
Nem fényhatás témakör, de amit a legtöbbször hallottam a tanáromtól: "Newton most forog a sírjában"
9/17 anonim válasza:
Ezt: "Anyám tyúkja: Írta Petőffy Sándor"
:D
Na félre a viccel:
"Mindegy mit dobok le, az idő ugyanaz, ha a magasság is az."
10/17 anonim válasza:
Velünk ezt íratta be a tanár anno:
"A távolságot, mint üveggolyót megkapod."
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!