Minervába jelentkezők, nektek mondtak valami konkrétumot?
Múlt hét szerdán voltam beiratkozni. Kitöltöttem egy papírt és ennyi. Se szó se beszéd és azt mondták majd értesítenek. Kérdeztem mikor azt mondták, hogy csak szeptemberben 1-2. hétben.
Esti tagozatra jelentkeztem. Mikor kapjuk meg a diákot, mikor kezdődik a suli, milyen könyvek lesznek stb. stb.? Azt mondták majd mindenről értesítenek, de hát ez így elég meredek, azt sem tudom indul-e egyáltalán a szakom.
A KOPINT-DATORG-ban indulnak a képzések, ajánlom mindenkinek, egész jó! www.kopint.hu
logisztikai ügyintéző
vám, jövedéki és termékdíjügyintéző
idegenvezető
turisztikai értékesító és szervező
érettségi után, tandíjmentesen
Én a Ring-ben jártam úgy, hogy 2 napja, este írtak egy e-mailt, hogy nem indul a szakom, csak önköltségesen, de arra nyugodtan jelentkezhetek, sőt még 50% kedvezményt is kapok... Hát kössz, koli, bérlet minden elintézve.
Tegnap voltunk a Minervában. Én is egy csomó papírt kitöltöttem, de ott volt Anya és Ő kérdezett egy csomó dolgot. Azt mondták hétfőn 9-re menjek, osztályonként lesz "megnyitó" és így ennyi a nagy információ. Egy csomó rosszat olvastam a Minerváról, bánom, hogy oda megyek. xd Bár nem tudom, hogy te melyik minerváról beszélsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!