Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minervába jelentkezők, nektek...

Minervába jelentkezők, nektek mondtak valami konkrétumot?

Figyelt kérdés

Múlt hét szerdán voltam beiratkozni. Kitöltöttem egy papírt és ennyi. Se szó se beszéd és azt mondták majd értesítenek. Kérdeztem mikor azt mondták, hogy csak szeptemberben 1-2. hétben.

Esti tagozatra jelentkeztem. Mikor kapjuk meg a diákot, mikor kezdődik a suli, milyen könyvek lesznek stb. stb.? Azt mondták majd mindenről értesítenek, de hát ez így elég meredek, azt sem tudom indul-e egyáltalán a szakom.

2013. aug. 22. 21:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2 órája hívtak és azt mondták nem indulnak képzések (lehet rosszul értelmeztem és csak az én képzésem nem indul).
2013. aug. 28. 13:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Na gyors beszéltem több ismerősömmel is és nem indul egyetlen egy szak sem!!!!!!!
2013. aug. 28. 13:08
 13/16 anonim válasza:
Engem is hívtak meg egyik ismerősömet is, ugyanezt mondták nekünk is.
2013. aug. 28. 14:35
 14/16 anonim válasza:
Miiii?
2013. aug. 28. 21:37
 15/16 Gyula_ válasza:

A KOPINT-DATORG-ban indulnak a képzések, ajánlom mindenkinek, egész jó! www.kopint.hu

logisztikai ügyintéző

vám, jövedéki és termékdíjügyintéző

idegenvezető

turisztikai értékesító és szervező

érettségi után, tandíjmentesen

2013. aug. 30. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a Ring-ben jártam úgy, hogy 2 napja, este írtak egy e-mailt, hogy nem indul a szakom, csak önköltségesen, de arra nyugodtan jelentkezhetek, sőt még 50% kedvezményt is kapok... Hát kössz, koli, bérlet minden elintézve.

Tegnap voltunk a Minervában. Én is egy csomó papírt kitöltöttem, de ott volt Anya és Ő kérdezett egy csomó dolgot. Azt mondták hétfőn 9-re menjek, osztályonként lesz "megnyitó" és így ennyi a nagy információ. Egy csomó rosszat olvastam a Minerváról, bánom, hogy oda megyek. xd Bár nem tudom, hogy te melyik minerváról beszélsz. :D

2014. aug. 30. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!