Segítenél ebben? (egyetem, jelentkezők száma, felvételi. )
2 szakra jelentkeztem egy suliba.
Az egyiken 65-en jelentkeztek, első helyen 8-an (ANA)
költségesre pedig 24-en.
Én is első helyen jelöltem ezt,tehát benne vagyok a 8-ban.Tudom,hogy az nem számít, hogy hanyadik helyen jelöli az ember :)
Viszont az eddigi években is 7 embert vettek fel összesen..ez elég kevés :( a kapacitáshoz pedig 1<50 van írva..
A 2. szakon ANA:
124 első helyen 47
ANK: 43 első helyen 2
Erre 4 pontossal kevesebb pontom van é 20 embert szoktak kb. felvenni minden évben ahogy visszanéztem..és kb. ugyanannyian jelentkeztek, talán 1-2 emberrel kevesebben.
Tudom h nem lehet megjósolni a ponthatárt..:) csak igazából az ijeszt meg h az első helyre 8an első helyként jelentkeztünk és 7-et szoktak felvenni..
A kérdésem végülis az,hogy tegyük fel megállapítják a ponthatárt és azt úgy h az első legjobb 7 lesz, vagy a tavalyi 7 és az előtti felvett 7 személy azt jelenti,akik be is iratkoztak?Szóval lehet,hogy 20at is felvettek volna pont alapján, csak mondjuk felevették az előbbi helyre, ha nem elsőnek jelölte.
Nem igazán értem a kérdést, de ha a határ 50, akkor 50-et vesznek fel, csak aza kérdés hányat vesznek fel államira, mert lehet, hogy elsőnek jelölted meg, de nincs elég pontod hogy államira bejuss, akkor ANK-ra vesznek fel (feltéve ha jelentkeztél arra is).
Először mindig azokat veszik fel (ha van elég pontja) akik elsőnek jelölték, utána a többieket.
Sajnálom, de tényleg nem tudom mit akarsz valojában megtudni.
50 a határ, de tavaly és az előtt is 6-ot vettek fel államira, 1-et pedig költségesre, tehát összesen 7 embert.
Kicsit zavarosan írtam tényleg,ne haragudj.
Az érdekelne, hogy valóban államira akkor csak 6 embert vettek fel, vagy csak annyi iratkozott be és mondjuk felvettek 30-at?(felvi/elmúlt évek statisztikái miatt kérdezem)
Az a felvettek száma sztem
Nem az a szám, hogy hányan iratkoztak be
Többen semmiképp nem iratkozhatnak be, mint ahány főt felvettek
Nem arra gondoltam, h többen, hanem pont az ellenkezőjére,hogy kevesebben.
Felvettek mondjuk 30 főt és azért mutat 7-et a statisztika,mert annyian iratkoztak is be, tehát, a többi 23 máshova iratkozott be, mert az előbbi helyre vették fel.
Értem, köszönöm :)
Annyira kevés az a 7, hogy már nem nagyopn reménykedem benne :( 16 ponttal kevesebb pontom van oda, a második helyre pedig 4 ponttal kevesebb pontom van :(
abban még reménykedem, 20-at szoktak felvenni, csak hát kb ugyanannyian jelentkeztek megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!