Minervába jelentkezők, nektek mondtak valami konkrétumot?
Figyelt kérdés
Múlt hét szerdán voltam beiratkozni. Kitöltöttem egy papírt és ennyi. Se szó se beszéd és azt mondták majd értesítenek. Kérdeztem mikor azt mondták, hogy csak szeptemberben 1-2. hétben.
Esti tagozatra jelentkeztem. Mikor kapjuk meg a diákot, mikor kezdődik a suli, milyen könyvek lesznek stb. stb.? Azt mondták majd mindenről értesítenek, de hát ez így elég meredek, azt sem tudom indul-e egyáltalán a szakom.
2013. aug. 22. 21:57
1/16 anonim válasza:
Én is voltam beiratkozni még júliusban. Ugyanígy, mint te kitöltöttem a jelentkezési lapot, meg kaptam egy papírt, ami egy tájékoztató. Azt írják rajta, hogy az iskola honlapján augusztus közepétől lehet majd információt olvasni az évnyitóról (pontos kezdés és helyszin). Ahhoz képest semmi információ nincs az oldalukon róla.
2/16 Erika55555 válasza:
én is minervás leszek jövőre, egyik nap voltam bennt direkt ezért h mikor kapunk valami pontosabb infót, meg az évnyitó dátuma stb, és azt mondták h vagy hétfőn vagy kedden küldenek emailt. Én ma nem kaptam szóval úgy tűnik hogy akkor majd holnap. legalábbis reménykedek
4/16 A kérdező kommentje:
Nem kaptam email-t. Ti estire vagy nappalira jelentkeztetek?Diákigazolványról tudtok valamit?
2013. aug. 27. 16:24
5/16 anonim válasza:
Én se kaptam még e-mailt. Nappalira jelentkeztem. Diákigazolványról én se tudok sokat.
6/16 anonim válasza:
én sem kaptam semmit...tegnap írtam is egy e-mailt nekik, hogy mikor küldenek valami információt de még nem válaszoltak:/
7/16 A kérdező kommentje:
Én írtam nekik emailt még július közepén, még arra sem válaszoltak.
2013. aug. 27. 20:32
8/16 anonim válasza:
uh...hát akkor én nem is várom a levelet
9/16 anonim válasza:
Éppen ma telefonáltam ez ügyben, Mozgókép és Animációkészítőire jelentkeztem nappalira. Felhívtam őket hogy mégis mi legyen, mert ugyebár nekem be kellene költöznöm a kollégiumba ezen a héten szombaton. A telefonban a hölgy azt mondta csütörtökön lesz valami konferencia és ott beszélik meg végül is milyen szakokat indítanak. Tehát, ha adott esetben Mozgókép és Animációkészítői nem indul akkor vagy ezen a héten vagy jövőhét elején felhívnak telefonon, hogy ajánljanak mást. Kérdem én: Mi ez?
10/16 anonim válasza:
Jupíí!! Akkor most izgulhat mindenki, hogy indul-e a választott szak...csak azt nem tudom, hogy ha nem fog, akkor augusztus legvégén hova lehetne még jelentkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!