Mit tehetnék, ha nem akarok jövőre visszamenni a suliba?
Mielőtt ítélkezne bárki is: nem azért, mert nem akarok tanulni. Az a képzés jól jönne. Egyszerűen félek. Nem szeretem az embereket, akik ott vannak. Iszonyodok tőlük, és tudom, ha visszamennék, visszaesnék ugyanabba a letargiába, amiben voltam előző évben. Megvan mit szeretnék csinálni, de már késő jelentkezni máshová. Mit javasoltok? Hogyan tudnám átvészelni?
18 éves és lány.
Járok iskolapszichológushoz. De egyenlőre elég kevés. Néhány hónapja járok oda..
Ez egy jó kérdést második... remélem addigra megoldom ezt a problémát.
Iskolába nem azért kell járni,hogy szórakozzunk hanem,hogy TANULJUNK!
És ez csak a fejben dől el,hogy kelhetsz fel sírva, vagy átlagosan! Ha ennyire már bocs,de gyerekes vagy,hogy 18 évesen nem tudod felfogni,hogy az iskola nem buli akkor hogy akarod megoldani ezt a problémád addigra mire dolgozni fogsz?
6. válaszoló!!
Magam is tudom, hogy nem a bulizásról szól az iskola. De szerintem, aki tanult, iskolába járt az tudja milyenek a diákok. Egyszerűen hányingerem van a sok felszínes, csak a külsejével foglalkozó, ha egy kicsit is másképpen gondolkodó - dolgokat látó személy kirekesztésétől, kibeszélésétől. Nem hiszem, hogy gyerekes az, ha szeretnék úgy bemenni, hogy nem arra gondolok, hogy "hogy vészeljem át ezt? Mire gondoljak, hogy még csak ne is vegyem észre, ami körülöttem zajlik". Az életem, hogy tanulok, és igen, bevallom buliztam már párszor, de iskolán kívül igen is komoly barátaim vannak, akik inkább zárkózottabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!