Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek visszaküldték már a...

Nektek visszaküldték már a felvételi eljárási díj felét? (gyermekvédelmi miatt)

Figyelt kérdés

Tehát azok akik gyermekvédelmi támogatásban részesülnek, és jelentkeztek felsőoktatásra, elvileg 50%-os kedvezményben részesülnek a díj kapcsán. Ki kellett fizetni a teljes összeget, és állítólag a felét visszaküldni (4500 Forintot). Én vissza is küldtem a nyomtatványt, hogy bankszámlára kérem, de eddig semmi.

Nektek se érkezett meg?

2013. aug. 5. 08:28
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Nálam a legújabb fejlemény:

Ezt írtam:

Tisztelt Ügyintéző!

Köszönöm szépen, hogy ellenőrizték az adataimat a rendszerben ismét, ám a pénzem azóta sem érkezett meg, pedig lassan ismét eltelik egy hónap. Azóta sikerült felvennem a kapcsolatot a "sorstársaimmal", és azt tapasztaltam, hogy a pénzt még mindig nem sikerült senkinek sem visszautalniuk, illetve ugyanazt a sablonlevelet küldik el válaszként minden egyes e-mailre. Ezek alapján arra a következtetésre jutottam/jutottunk, hogy azt a 4500 forintot ha valaha is viszontlátjuk az sajnos nem a közeljövőben lesz. Emiatt érdeklődnék, hogyha már a pénzt nem kapjuk vissza, akkor legalább annyit lehet tudni mégis mire fordítják a 4500 forintokból összegyűlt pénzt? Önök nem tartják igazságtalannak, hogyha az ember késik 1-2 napot a csekkek befizetésével már rárakják a büntetést, viszont Önök már 2 hónapot csúsznak a visszafizetéssel, ezért nekünk miért nem jár kárpótlás?

Erre a válaszuk:

"Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a visszajáró összegek kifizetése ezen a héten elkezdődött, így remélhetőleg legkésőbb a következő héten már megtörténik az eljárási alapdíj 50%-ának jóváírása.

További kérdései esetén leveléhez kérem, hogy csatolja az előzményeit is.

Üdvözlettel"

Hát erre kíváncsi leszek...

2013. okt. 31. 16:31
 42/54 anonim válasza:
Én már megkaptam tegnap, de nem a bankszámlára kértem hanem postai átutalással érkezett.
2013. nov. 1. 10:25
 43/54 anonim válasza:
Nálam még semmi, pedig bankszámlára kértem. Igaz a "következő hét" még csak ma kezdődött. :-)
2013. nov. 4. 20:58
 44/54 anonim válasza:
Itt még nincs pénz, pedig már péntek van! :-( :-)
2013. nov. 8. 09:15
 45/54 A kérdező kommentje:
Nekem sincs...
2013. nov. 8. 09:29
 46/54 anonim ***** válasza:
Nálam sincs semmi.
2013. nov. 8. 11:55
 47/54 anonim válasza:

Valakiket ideültettek, hogy írják meg az "én már visszakaptam" választ? Kíváncsi lennék, az ezt kommentelők személyére ;-)

Nekem már válaszolni sem válaszolnak... :-(

Szerintem össze kellene fognunk és pl. az ombudsmanhoz fordulni, mert felháborító amit művelnek.

2013. nov. 11. 09:40
 48/54 A kérdező kommentje:
Én ma megkaptam a 4500 Fortintot, banki utalással. Hosszú harc volt...
2013. nov. 12. 12:15
 49/54 anonim ***** válasza:
Hát én meg még ma sem kaptam meg.....
2013. nov. 12. 13:20
 50/54 anonim válasza:
Nálam sincs még itt a pénz. Hogy utalgatnak ezek? Mikor összekaparnak valahonnan 4500,-ftot, akkor kisorsolják a szerencsés nyertes nevét? EZ NEM UTALÁS, ez SEMMI!
2013. nov. 14. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!