Tudnátok segíteni a kollégiumi jelentkezést illetően? (Szegedi Tudományegyetem)
Sziasztok! Elsősorban azokhoz intézném a kérdést, akik Szegeden laknak valamilyen kollégiumban, de természetesen aki ismeri ennek az egész folyamatnak a mikéntjét, attól is örömmel fogadok bármiféle segítséget! :)
Elsőéves leszek az SZTE-en, viszont egyszerűen nem találom, hova és legfőképp hogyan kellene benyújtani a kollégiumi pályázatot. Kaptam levelet, amiben azt írták, hogy a Modulo (ETR) rendszeren keresztül kell ezt bonyolítani, de ott nekem azt listázza a program, hogy Kollégiumi űrlap nincsen. Beírtam a keresőbe, ott találtam egy űrlapot erre vonatkozóan, azt viszont valamiért nem tudom kitölteni.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan is megy ez az egész? A szükséges dokumentumok már megvannak, úgyhogy csak a beadás / kitöltés van hátra.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon hálás lennék, mert ez eléggé fontos annak tükrében, hogy 300 km-re lakok Szegedtől! :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!