Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni a kollégiumi...

Kromosome kérdése:

Tudnátok segíteni a kollégiumi jelentkezést illetően? (Szegedi Tudományegyetem)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban azokhoz intézném a kérdést, akik Szegeden laknak valamilyen kollégiumban, de természetesen aki ismeri ennek az egész folyamatnak a mikéntjét, attól is örömmel fogadok bármiféle segítséget! :)

Elsőéves leszek az SZTE-en, viszont egyszerűen nem találom, hova és legfőképp hogyan kellene benyújtani a kollégiumi pályázatot. Kaptam levelet, amiben azt írták, hogy a Modulo (ETR) rendszeren keresztül kell ezt bonyolítani, de ott nekem azt listázza a program, hogy Kollégiumi űrlap nincsen. Beírtam a keresőbe, ott találtam egy űrlapot erre vonatkozóan, azt viszont valamiért nem tudom kitölteni.

Tudnátok segíteni, hogy hogyan is megy ez az egész? A szükséges dokumentumok már megvannak, úgyhogy csak a beadás / kitöltés van hátra.

Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon hálás lennék, mert ez eléggé fontos annak tükrében, hogy 300 km-re lakok Szegedtől! :P :)

2013. aug. 3. 12:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

én is most leszek elsős a szte-n, és én is jelentkezem kollégiumba. remélem tudok segiteni.

a modulón rámész arra hogy EHÖK, ott rá kell menned az űrlapoknál hogy: Általános szociális helyzet felmérési adatlap. ezt kell kitölteni először, mig ezt nem töltöd ki nem tudsz kollégiumra jelentkezni, ehez szükségesek dokumentumok, szüleid jövedelméről, és arról hogy hányan laktok egy háztartásban. ezután ird be a keresőbe hogy kollégium, és menj rá, hogy Kollégiumi felvételi kérelem, kitöltöd és enyi. ha van kérdésed szivesen válaszolok.

2013. aug. 3. 14:00
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
csak kiváncsiságból, melyik koliba jelentkezel?:)
2013. aug. 3. 14:04
 3/31 anonim ***** válasza:
22%

Milyen koli?

Orvosi? GYTK?

Semmelweis Kollégium

www.semmelweiskollegium.hu

2013. aug. 3. 14:10
 4/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segítettél! :) Elsősorban az Öthalmiba akarok jelentkezni, de Herman Ottó és a Károlyi is szóba jöhet! :) Amúgy TTIK - Biomérnökire fogok járni.
2013. aug. 3. 14:21
 5/31 anonim ***** válasza:
27%
ez érdekes, énis biomérnökire :)
2013. aug. 3. 14:27
 6/31 A kérdező kommentje:
Na de örülök :D Lehet még egy koliba is fogunk járni :) Amúgy abban esetleg tudsz még segíteni, hogy a Moduloban ugye van egy olyan, hogy Lakhely adatai. Na most mivel én Veszprémi vagyok, rám nyilván a "Bejárós" vonatkozik. Azt pedig bérlettel és / vagy buszjeggyel kell igazolni, azt viszont nem tudom, hogy milyennel - tehát hogy veszprémi helyijáratossal, vagy pedig távolságival.
2013. aug. 3. 14:30
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
én külföldi vagyok, nekünk azt mondta az EHÖK telefonban, hogy ha kollégiumba jelentkezem, azt jelöljem bea Hol lakik?-nál, hogy egyéb, és irjam oda, hogy szüleimmel élek.
2013. aug. 3. 14:41
 8/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. aug. 3. 14:45
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Valaki tudja mikor válaszol a koli? A jelentkezési határidő (agu.9) után?
2013. aug. 3. 20:24
 10/31 anonim ***** válasza:

[link]

Augusztus 13.-ára van kiírva a kollégiumi felvételi döntés ideje.

2013. aug. 3. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!