Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A bursa (hungarica) kiutalásár...

A bursa (hungarica) kiutalására mikor számíthatunk végre? (Pécsi Tudományegyetem)

Figyelt kérdés
Csak nálunk ülnek még rajta a pénzen?
2013. máj. 6. 14:04
 1/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon (ami a BME-é) most az szerepel, a június 10-i kifizetésig megkapják a hallgatók. Bár vicces, hogy csak 4 hónapot, de legalább egy összegben. És vajon az állam miért nem utalta még mindig át az önkormányzati részt? Egyszerűen felháborító, amit művelnek, és erről nem olvasni/hallani a médiában, pedig a Bursát nem éppen a gazdagok kapják, hanem a rászorulók. Én már lemondtam az összegről lelkiekben, el fogják ezt is szépen lopni (vagy már el is lopták)... Minek kellett ősszel kapkodni a jelentkezéssel, még áprilisban is ráértünk volna, amilyen gyorsak ezek.
2013. máj. 7. 14:49
 2/5 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok ismét :D Mindent szépen leírtam, cask a link maradt le: [link]
2013. máj. 7. 14:53
 3/5 anonim válasza:
Nálunk (BGF-PSZK) azt mondták, hogy még meg sem kapták a jogosultsági listát, ezért semmit nem tudnak mondani a folyósítás időpontjáról!
2013. máj. 7. 21:18
 4/5 anonim válasza:

Nem kell fosni. Mindenki meg fog kapni mindent.

Én mai napig nem kaptam semmit, de nem is nagyon izgulok miatta, mert már 3. éve, hogy mindig a végén kapom meg. Általában május végén, június közepén.

2013. máj. 14. 07:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk (PTE) eddig mindig úgy volt, hogy március végén, de legkésőbb áprilisban már utalják... Igaz h az egyetemi rész megjött már, de az önkormányzatira még várok/várunk... Nem tudom h te h h csak a legvégén kapod meg egyben...
2013. máj. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!