A Szegedi Tudományegyetem ETR-ében hol lehet megtalálni a dinamikus tantervet?
Figyelt kérdés
nem rég verziót váltottak, és most nem tudom,hol lehet megnézni benne a dinamikus tantervet. Valaki tud segíteni?2012. dec. 18. 11:14
1/10 anonim válasza:
Én is csak mérföldköves dinamikus tantervet találtam. A képzés menüponton belül a szakok és képzések. Ott keress olyat, hogy szakhoz rendelt képzések és alatta a szakod nevével egy sorban, egy zöld pipa van mellette.
Amilyen a régi volt, félévre lebontott én sem találtam. Azt max. a tanterv keresőbe tudod megnézni.
2/10 A kérdező kommentje:
a múlt héten már megtaláltam valahoyg így, de most nagyon nem találom :D kidobta rendesen félévekre bontva. tök felesleges volt ez az átalakítás
2012. dec. 18. 11:56
3/10 anonim válasza:
Van félévre bontva is,az új kurzus felvételére kell kattintani,és ott rákeresni. De tényleg kár volt átalakítani. :)
4/10 delusion válasza:
Belépsz -> Képzés menüpont -> Szakok, Képzések -> Dinamikus tanterv.
Szerintem is borzalmas ez az új verzió. :(
5/10 A kérdező kommentje:
delusion
ez nem az,amire én gondoltam, mert itt nem szemeszterenként van, hanem csoportonként.
2013. jan. 13. 18:46
6/10 delusion válasza:
Akkor sajnos csak az "új kurzus felvétele"-s megoldás van, azon belül kiválasztod a mintatantervet, azon belül az utolsó félévet, és akkor az utolsó félévig kilistázza a kurzusokat. Más megoldásról nem tudok én sem. :/
7/10 delusion válasza:
WOW, elég volt csak beszélni róla, és már bele is dobták a "régit". :D nézd csak meg. :)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi , hogy szóltál :D végreeee
2013. jan. 16. 16:50
9/10 anonim válasza:
Esetleg nem tudjátok mi ez a rangsoros kurzusfelvétel?
10/10 A kérdező kommentje:
egy kalap szar. az értelmét se értem, de nem is ad ki minden kurzust,amit kéne
2013. jan. 17. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!