A 2012/2013-as tanévben a Szegedi Tudományegyetem TTIK karára fogok járni, és szeretném, ha leírnátok nekem a lehetséges kollégiumokról a tapasztalatokat?
(Hova nehezebb, hova könnyebb bekerülni, felszerelés, színvonal, milyen messze van, illetve a jelentkezés hogy zajlik)?
Előre is köszönöm!
Én az öthalmira tervezem beadni a jelentkezést. Úgy tudom elektronikusan kell, de küldeni fognak tájékoztatást ha minden igaz. :)
Srácok, az Öthalmi kollégiumnak milyen a "rosszabbik" épülete? Lehet félre vagyok informálva, de úgy tudom hogy 2 épület van és a régebbiben nem olyan jók a körülmények.
Youtube-n van fent egy ilyen SZTE-s kolikat bemutató sorozat, segíteni fog dönteni.
én a károlyiban voltam, a közösségi élet miatt , teljesen koedukált, (mondjuk olyan közép sulis osztályból jöttem, ahol csak fiúk voltak :D) ...
nagyon jó a közeg, barátságos és segítőkészek az emberek, szaktársak ; )
van kajálda is, a netes elérés jó, a szobák felszerelése viszont közepes ( 3 fős ), van sportolási lehetőség, kondik ( ffi, női) , az alsóbb szintek a nem bulis részek, ahogy mész feljebb egyre hangosabbak az emberek :D
"Srácok, az Öthalmi kollégiumnak milyen a "rosszabbik" épülete? Lehet félre vagyok informálva, de úgy tudom hogy 2 épület van és a régebbiben nem olyan jók a körülmények. "
Az olyan, mint a többi kollégium, talán kicsit rosszabb lehet, de szerintem csak a "jobbik" feléért érdemes olyan messzire kimenni.
Bejárás az nagyon kellemetlen onnan. Másik kolikba visszamehetsz két óra közöttt, viszont ha öthalmis vagy, akkor reggel elindulsz, és valószínűleg utolsó órádig benn kell maradnod a városban, hiába lennének közte lyukas órák. Majdnem olyan, mintha bejárós lennél.
Szóval ezt vegyétek figyelembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!