Tudnátok segíteni a kollégiumi jelentkezést illetően? (Szegedi Tudományegyetem)
Sziasztok! Elsősorban azokhoz intézném a kérdést, akik Szegeden laknak valamilyen kollégiumban, de természetesen aki ismeri ennek az egész folyamatnak a mikéntjét, attól is örömmel fogadok bármiféle segítséget! :)
Elsőéves leszek az SZTE-en, viszont egyszerűen nem találom, hova és legfőképp hogyan kellene benyújtani a kollégiumi pályázatot. Kaptam levelet, amiben azt írták, hogy a Modulo (ETR) rendszeren keresztül kell ezt bonyolítani, de ott nekem azt listázza a program, hogy Kollégiumi űrlap nincsen. Beírtam a keresőbe, ott találtam egy űrlapot erre vonatkozóan, azt viszont valamiért nem tudom kitölteni.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan is megy ez az egész? A szükséges dokumentumok már megvannak, úgyhogy csak a beadás / kitöltés van hátra.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon hálás lennék, mert ez eléggé fontos annak tükrében, hogy 300 km-re lakok Szegedtől! :P :)
én azt irtam, és nem volt vele gondjuk.
de olyat is hallottam, aki azt irta oda, hogy elsős vagyok.
Egyéb és "otthon lakom", majd odaírod a házszámot
amúgy engem az jobban aggaszt, hogy miért nem nézik meg előre? mint valami hazardjáték
Én is azt jelöltem, hogy "egyéb", majd odaírtam hogy szüleimmel és testvéreimmel élek. Igazolásként meg kértem okmányirodában egy papírt ami azt igazolja, hogy hányan élünk egy háztartásban. Nem volt vele bajuk, már másnapra kiszámolták a pontjaim
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!