Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Láttátok az idei felvételi...

Láttátok az idei felvételi ponthatárokat? Szerintetek is felháborítóan alacsonyak voltak?

Figyelt kérdés
Én tavaly 2 ponttal maradtam le az állami helyről, idén röhögve felvettek volna...

2013. júl. 24. 21:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
79%
Na álljunk meg egy pillanatra! Úgy gondolom nem új információ az, hogy a ponthatárt az adott intézmény kapacitása, a jelentkezők száma és azok eredményei határozzák meg (aki valami újat hallott ebben a mondatban, az remélem nem felvételizett idén). Hogy lejjebb mentek a ponthatárok, ahhoz a kormánynak semmi köze nincsen. Pontosan ugyanúgy ment minden, mint tavaly, tavalyelőtt. Orvosin várható volt a csökkenés, mert aki meg tud írni egy középszintű kémiát 90 %-osra, annak az emelt még egyáltalán nem megy. Élő példa: én és még sokan mások ezek szerint. Az, hogy eddig közép kémiával ilyen sokan bejutottak, még nem jelenti azt, hogy mi a százalékban rosszabb emeltünkkel rosszabbak vagyunk. Mi is meg tudjuk írni annyira a középszintet, hogy elérjük a tavalyi meg az azelőtti ponthatárt, de emelt szinten már nem olyan könnyű jól teljesíteni. És igen, azt is felfogtuk, hogy majd az egyetemen hülyére fogjuk tanulni magunkat, de eddig a középszintű kémiát írt egyének is benn maradtak, akkor mi nekünk miért ne sikerülne? Miért kell leszólni azokat, akik idén kerültek be az orvosira? Normálisak vagytok? Nem, nem vagytok azok! Semmi huncutság nincs itt, akinek nem tetszik a dolog az tartsa meg magának a véleményét, de ne szóljon le másokat. Én sem tehetek róla, hogy idén felvettek ilyen alacsony ponthatárral, amit egyébként jócskán meghaladtam - nem mintha számítana... azért azt nem gondoltam volna, hogy egyszer az lesz SZÉGYEN, ha az ember BEKERÜL az orvosira.
2013. júl. 25. 18:56
 42/43 anonim ***** válasza:
0%
Pedig de. Egyik idióta elkezdte, a másik folytatta. Holott idén vezették be a kötelező emelteket, várhatóak voltak a rosszabb eredmények. Gusztustalan amit a kérdező, és a többi idióta, irigy marha művel..
2013. júl. 25. 21:16
 43/43 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ekkora vita és szitkozódás lett ebből a kérdésből. Nem ez volt a szándékom. A témát ezennel lezártnak tekintem. Gratulálok azoknak, akiket idén felvettek. Remélem, hogy nem fognak olyan könnyen kibukni, mint ahogyan bekerültek.
2013. júl. 25. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!