Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Láttátok az idei felvételi...

Láttátok az idei felvételi ponthatárokat? Szerintetek is felháborítóan alacsonyak voltak?

Figyelt kérdés
Én tavaly 2 ponttal maradtam le az állami helyről, idén röhögve felvettek volna...

2013. júl. 24. 21:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Marhára nem értem miért kell lepontozni azért, mert leírtam, hogy engem nem vettek fel sehová sem..
2013. júl. 25. 02:08
 32/43 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a kőkemény igazság. És napestig szajkózhatjátok, hogy az úgyis kibukik, aki nem oda való, de valóság sajnos akkor is az, hogy akit államira vettek fel nevetséges pontokkal, az tandíj nélkül bukik ki, a a több ponttal bekerülő önköltségesek rengeteg diákhitellel. És ezt egyáltalán nem tartom korrektnek. Az idei érettségit meg pont olyan volt, mint az elmúlt években. Volt könnyebb és volt nehezebb része is. Ezzel nem lehet takarózni.

2013. júl. 25. 10:18
 33/43 anonim ***** válasza:
Akkor a kőkemény igazság: Neked is megvolt a lehetőséged jelentkezni fősulira. Mégsem jelentkeztél. Miért nem tetted meg? Mert ostoba voltál és inkább meg se próbáltad?
2013. júl. 25. 12:30
 34/43 anonim ***** válasza:
57%

Igen továbbra sem értem itt a rinyát. Kényszerített valaki arra, hogy NE jelentkezz? SENKI. A világon senki nem tiltotta meg.

Tróger voltál, sajnáltad a 9000 forintot, és nem bíztál magadban. Ennnyi. Legközelebb tanulsz belőle.

Amúgy még mindig nem stimmel, hogy te 1 év után miért vagy még mindig költségesen? 1 év után áthelyeznek államira ha jól tanulsz. Vagy nem volt megfelelő a tanulmányi eredményed ehhez sem? A rinya az megy...

2013. júl. 25. 12:37
 35/43 A kérdező kommentje:
Jól tanulok és nem rinyálok. Az, hogy nem vagyok kitűnő, az egy dolog. Majd ha te orvosin az leszel, magyarázhatsz nekem erről.
2013. júl. 25. 14:09
 36/43 A kérdező kommentje:
És azért nem próbáltam meg újrajelentkezni, mert nem tehetem meg, hogy elveszítsek egy évet. Nem mindenkinek vannak gazdag szülei, hogy 30 éves koráig tartsák. Csupán csak ezért.
2013. júl. 25. 14:10
 37/43 anonim ***** válasza:

Mindenre van kifogás. Akkor fogd be és sajnáltasd megad otthon, mert szarul jártál. Ez van.

Az életben lesz még millió ilyen...

2013. júl. 25. 14:16
 38/43 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ha újrajelentkeztél volna elfogadtathattad volna a megcsinált tárgyakat, és ugyanonnan folytathattad volna.
2013. júl. 25. 17:46
 39/43 anonim ***** válasza:
amugy az télleg nem érthető ,hogy mért nem jelentkeztél át vagy újra. nekem évfolyamtársam fizetősen kezdte és most vették fel államira, nem könnyű évi 2,5 milliót kifizetni...szóval teljesen érthetetlen ,hogy mért nem jelentkeztél újra. ezt a pénzt nem lehet diákmelóból kifizetni. és évet csúsznod sem kell,mert elfogadják az elvégzett tantárgyakat (vagyis az én orvosimon igy van). arra meg ,h ha jól teljesítesz akkor átpakolnak államira dumára meg annyit, hogy oké...próbálj csak meg 4,5 átlagot elérni orvosin.
2013. júl. 25. 18:41
 40/43 anonim ***** válasza:

".próbálj csak meg 4,5 átlagot elérni orvosin."

De akkor nem kell a rinya, ha képtelen volt újra jelentkezni is... Megértem, hogy nehéz, de ezért kap orvosi diplomát.

2013. júl. 25. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!