Láttátok az idei felvételi ponthatárokat? Szerintetek is felháborítóan alacsonyak voltak?
jah igen és a kevés az orvos dologra meg ,oké.kevés. nade inkább legyen kevesebb JOBB orvos,mint hentesek.....pont itt van a probléma.
nade én kiszálltam a "beszélgetésből". nem tudom megérteni azokat akik mindenre az "irigység" nevezetű sablont húzzák rá..
2. voltam
Én 2010-ben érettségiztem, 1 ponttal maradtam le.
Elmentem OKJ-ra, közben nyelvvizsgáztam és megcsináltam egy emelt szintű érettségit. 5 pont kellett volna még. Gondoltam sebaj, elmegyek fizetősre, és 2012-ben újra jelentkeztem. 11 pont kellett volna.
Röhögve vártam az idei eredményt, gondoltam valami, orbitális nagyságúra gondoltam...MAJDNEM 200 PONTTAL LETT KEVESEBB MINT TAVALY...258 pont.
Igazságtalannak érzem. Nem a felvételizőkkel van bajom, hanem a rendszerrel.
Nem mindegy a ponthatár? Komolyan ennyi idegeskedő, rosszindulatú kommentet még nem nem olvastam, mint itt.
Kevesebben jelentkeztek, nehezebb volt az érettségi, sokan külföldre mentek, ez lett az eredmény. És most jöhet a kormány azzal, hogy legitimálni lehet azt, hogy 55ezer államis hely helyett jóval kevesebb kell. És le is fogják csökkenteni.
A pontokat meg rohadtul nem értem. Az érettségi nem jelent semmit. Elég nehéz szakra járok, a szakon belül a legjobb egyetemre, olyanokkal vagyok egy évfolyamon, akik anno 460-480 pontokkal kerültek be, OKTV-t nyertek, a legelitebb gimiből jöttek és ők is ugyanúgy rohadtul szenvednek mint azok, akik 430-cal jutottak be, egy gagyi vidéki szakközépből. Sőt még olyat is látok, nagyon meglepve, hogy több volt elit gimis, nagy pontszámmal bekerülő sokkal rosszabbul teljesít, mint az, aki kevesebb ponttal került be. És nem egy ilyen van, hanem elég sok. Szóval ennyit erről. A saját dolgotokkal kellene foglalkozni inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!