Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Láttátok az idei felvételi...

Láttátok az idei felvételi ponthatárokat? Szerintetek is felháborítóan alacsonyak voltak?

Figyelt kérdés
Én tavaly 2 ponttal maradtam le az állami helyről, idén röhögve felvettek volna...

2013. júl. 24. 21:15
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

"Mit befolyásol a felvételi ponthatár? "

Csak annyiban befolyásolja a dolgokat, hogy nekik nem kell majd a tanulás mellett a mekiben robotolniuk azért, hogy ki tudják fizetni a tandíjukat. Csupán ennyit befolyásol.

2013. júl. 24. 21:40
 12/43 anonim ***** válasza:
89%
Szóval irigy vagy. Az már a te problémád, hiába hőbörögsz :)
2013. júl. 24. 21:42
 13/43 anonim ***** válasza:
87%

Igen ezekben a kérdésekben semmit nem látok csak tömény irigységet. A "miért nem én"? Amúgy semmit...

Bekerülni egyetlen lépcső az egyetem felé. Bent maradni az az igazi kihívás. Meg elvégezni...

2013. júl. 24. 21:44
 14/43 A kérdező kommentje:
Ti azt felfogtátok, hogy bekerültem, csak nem államira és nem ilyen nevetséges pontokkal, mint amiket idén csináltak?! Ja és még nem buktam ki, szóval... És igen nevezhettek irigynek, mert én jóval több ponttal fizetem a költségtérítést, míg ők 3-as érettségivel röhögve bekerültek. Ezt egyáltalán nem tartom korrektnek.
2013. júl. 24. 21:49
 15/43 anonim ***** válasza:
Milyen szakra jársz, ha szabad kérdeznem?
2013. júl. 24. 21:53
 16/43 anonim ***** válasza:
63%

Az élet nem az igazságáról híres.

Most mondjam azt, hogy én most 4,5-ös diplomával a zsebemben 86 ponttal nem vettek fel MSC-re mert az egyetem nem indította el levelezőn a szakot?

Nappalira meg ötvenvalahány pont elég volt? Ami úgy 3,2-es okelvélátlagot jelent kb.? Most én is szidjam őket mert nappalira jelentkeztek? Szidjam őket mert :megtehetik: hogy nappalira menjenek, és ne munka mellett levelezőre?

Valóban az ő hibájuk lenen, hogy én most kapun kívül maradtam?

Pedig a 4,5-ös oklevélátlagommal szégyenre nincs okom.

Ne duzzogj ne irigykedj, neked is ott volt a lehetőséged újra jelentkezni, és már folytathatnád is államin. Sőt 1 év után kérvényezhetted volna az átvételedet állaira miért nem tetted? Miért nem vettek át? Ahhoz olyan eredményt is kell hozni... A helyzetért egyedül magad vagy felelős...

2013. júl. 24. 21:56
 17/43 A kérdező kommentje:
Orvosi, és nem hármas meg négyes érettségivel... Ilyen eredménnyel még az egyetem közelébe se szabadna engedni az embert.
2013. júl. 24. 21:57
 18/43 anonim ***** válasza:
22%
Újra kellett volna felvételizned, és akkor felvettek volna. De ha neked jobban megéri a mekiben robotolni 6-7 évig, hogy összejöjjön az évi 2 milkacsokid, mint egy évet kihagyni...
2013. júl. 24. 22:00
 19/43 anonim ***** válasza:
84%

Kedves válaszadók!

Majdnem 80 ponttal többet értem el, mint amennyivel be lehet kerülni államilag támogatott szakra. Arra számítottam, hogy max. 20-30 ponttal fogom meghaladni. (Tavalyi ponthatárnál 30-al értem el többet.) Tudom, hogy kevesebben jelentkeztek idén, mint szoktak, de ez nekem egy kicsit gyanús. Légyszi, nyugtassatok meg, hogy holnap nem jelentik be, hogy bocsi, elkövettünk egy hibát a számításkor! :( Nagyon alacsony a ponthatár.

2013. júl. 24. 22:16
 20/43 anonim ***** válasza:
36%
Minden hülyéből lehet diplomás ember? Már bocs de ez egy balfa@zság! Ha felvesznek azt el is kell végezni! És ha valaki el tudja úgy is végezni hogy 240 ponttal vették fel nem 450 el ??? Gondolkozz!!!!
2013. júl. 24. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!