Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Koleszos leszek. Mit csináljak...

Koleszos leszek. Mit csináljak? Félek.

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy szeptembertől koleszos leszek és nagyon félek hogy kiközösítenek,hogy nem találok barátokat vagy a szobatársaim szivatni fognak.Mit csináljak, hogy megkedveljenek és nem piszkáljanak?(középsulis kolesz)
2013. júl. 21. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne félj

Már miért közösítenének ki

Jó, talán egy hónapba beletelik, míg megszokod

De az idő nagy részét úgyis az iskolában fogjátok tölteni

2013. júl. 21. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne félj, mert ha lesznek gyökér szobatársaid, akkor pont ezért fognak beléd kötni. A lényeg az, hogy viselkedj természetesen, add önmagad és megkedvelnek majd. Legyél velük jóban, de azért az óvatosság is fontos, nehogy belerángassanak valamibe. Ettől függetlenül tarts össze velük, ha hívnak valahova, menj velük.

Amúgy ne parázz, nagyon fogod szeretni, élvezni fogod, hogy a szüleid nincsenek állandóan a sarkadban. :)

Persze ez felelősséggel is jár, de menni fog, majd belerázódsz! :D

2013. júl. 22. 08:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen picit meg nyugodtam:)
2013. júl. 24. 01:26
 4/4 anonim válasza:
Ne félj, nem olyan szörnyű hely a kolesz. :) Én is koleszos vagyok (ez lesz a 3. évem), pár hét alatt belerázódtam a dologba, és most már élvezem, hogy magamról kell gondoskodnom és a szüleim nincsenek mindig a sarkamban (pedig szeretem őket és egyébként jó itthon lenni)... :) Csak próbáld meg jól érezni magad, minden rendben lesz!
2013. aug. 9. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!