Szeptembertől koleszos leszek. Mikor kell jelentkezni? Ti szerettek koleszosok lenni?
Ha minden jól megy, felvesznek a fősulira, és oda fogok koleszba is járni. Akkor kell jelentkezni, amikor már tudom, hogy felvettek? Nem szeretnék lemaradni róla, még időben akarok lenni, hogy szobát is tudjak választani.
Mellesleg érdekelne még minden, ami a kolival kapcsolatos. Tapasztalatok, élmények, stb:)
Hát én utálok koleszos lenni.
soha nem voltam még koleszos, és most ez rossz így. Azt látom, hogy amikor tanulni kell, 3x annyi ideig tart felfogni valamit, mint otthon normál körülmények között. Aludni sem mindig akkor aludhatok, amikor akarok, van hogy csak pár órával később... még sorolhatnám, hogy mi nem tetszik, de ez a 2 a legfőbb indok.
biztos lesznek majd olyan válaszolók, akik írják, hogy közösségi élet meg ilyesmi.. hát én nem ezért vagyok a koliban, hanem csupán azért, mert harmadannyiba kerül, mint egy albérlet. Én minden héten alig várom már a péntekeket, illetve számolom a vizsgaidőszakig hátralévő heteket, már csak 12 van.. aztán meg még jónéhány félév.
Tudom, nem feltétlen ez a jó hozzáállás, de a véleményemet kérdezted. Én semmi jót nem tudok mondani a kollégiumi életről, de egyelőre nem tudok mást tenni, ki kell bírni.
Èn eddig bejárós voltam, de az nagyon lefárasztja az embert, és a tanulási -esetleg pihenési időből- vesz el nagyon sokat. A kollégiumban legalább később kelhetsz, és ezzel megspórolsz egy kis pihiidőt. Mostmár én is koleszos vagyok (Mezőtúron ;) ) és sokkal pihentebb vagyok, ràadásul több időt tudok a tanulásra fordítani.
Ha jól alkalmazkodsz, a közösséggel sem lesz baj, és nagyon jól fogod magad érezni, sőt, ha megszereted, nagyon fogod várni a beköltözést.
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak, és remélem neked is pozitív csalódás lesz a szeptemberi beköltözés :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!