Jövőre megyek majd egyetemre vagy fősulira,és valószínűleg koleszos leszek vagy albérletben fogok lakni, internetet hogy oldjátok meg?
tudom,hogy sokszor kell a netet használni,vagy onnan tölteni le dolgokat,esetleg beadandót írni,de ott hogy fogok hozzájutni a géphez vagy internethez?
a koleszban van esetleg,vagy az egyetemeken ez lehetséges?
szia, ahol én vagyok koliban, Debrecenben, minden egyes szobában vagy ingyenes internet-elérhetőség, csak géped legyen hozzá.
De a koliban van egy internetszoba, kb. 6-7 géppel. De ne aggódj! Lesznek ismerőseid akiktől el fogod majd tudni kérni használni a gépet. Mint az én szobatársam állandóan:S
Szia! Én albérletben lako kábé 5 percre a főépülettől és ott biztosítanak wifit, sőt a könyvtárban van vagy kétszáz gép 3 emeleten, aki ott tanul csak beül és netezik vagy beadandót ír.
De én vettem egy laptopot, ami wifis, és ha valaki elég óvatlan és nem védi le a netet jelszóval, akkor az albérletben is tudok netezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!