Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen jobbfajta számológépet...

Milyen jobbfajta számológépet vegyek egyetemre?

Figyelt kérdés
TTK-ra fogok járni, matek, fizika nagyon sok lesz. tudtok linkelni jó kis gépeket?
2013. júl. 15. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szedj le az okostelefonodra egy scientific calculatort, annál jobbat nem fogsz találni.
2013. júl. 15. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
én matek szakos vagyok és nem lehet számológépet használni, csak fizikán de ott se veszed nagy hasznát a számológépnek.
2013. júl. 15. 12:24
 3/10 A kérdező kommentje:
mi az, hogy nem lehet használni számológépet?
2013. júl. 15. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát matekon elsősorban nem arra kiváncsiak hogyan tudod használni a gépet. Deriválsz, integrálsz, használod az azonosságokat és így közelíted meg az eredményt.
2013. júl. 15. 12:59
 5/10 A kérdező kommentje:
najó, én azt értem, dehát gimiben is használtuk annak ellenére, hogy az azonosságokat felhasználtuk. egyáltalán nincs számológéphasználat?
2013. júl. 15. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Teszem azt ha egy függvényt Fourier-sorba kell fejtened, ott mit sem ér a számológép, mert csak ismeretlenek szerepelnek benne, sehol egy konkrét konstans. És ez elmondható a legtöbb feladatról.
2013. júl. 15. 14:40
 7/10 A kérdező kommentje:

jaa, értem, köszi :) akkor jó

olyanom lesz, első 2 félévben, hogy

matematika 1. (elemi analízis 1.)

matematika 2. (elemi analízis 2.)

fizika (mechanika és hőtan)

fizika (elektromágnesesség és optika)

földfizika

aztán 2. évben lesz még valószínűségszámítás

ezekről tudsz nekem valami hasznosat mondani? a gimis matek melyik részét nézzem át emelt szinten még most a nyáriszünetben?

2013. júl. 15. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van mit beütni a számológépbe, de mármint mondtqm nem is lehet használni.
2013. júl. 15. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell átnézni semmit. Az első félévben nem sok újat fogtok tanulni, csak alapoztok. Nyugodtan élvezd a nyarat. :D
2013. júl. 15. 15:05
 10/10 A kérdező kommentje:
tényeg?:) most kicsit megnyugtattál, mert nagyon félek tőle. :D nemtudom miért :D
2013. júl. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!