Ha idén újra felvételiztem másik főiskolára/egyetemre mert az 1. évem nem sikerült jól egy egyetemen, akkor miután beiratkoztam az újba és kiiratkoztam a régiből, a meglévő tárgyak elismertetése hogy működik?
Figyelt kérdés
1 évet jártam BME-VIK re, most váltok mert csak szenvedtem rajta, viszont van pár tárgyam amit esetleg be tudnék számíttatni a másik iskolában. Ehhez mi szükséges? Esetleg ez egyetem/főiskola függő? Kiiratkozhatok a mostaniból vagy még előtte kell intézkedni? Jelenleg a ponthatárokra várok hogy megtudjam hova vesznek fel.
BGF gazdaságinformatikus vagy BCE gazdaságinformatikus lenne jobb inkább? Köszönöm.
2013. júl. 10. 11:20
1/2 anonim válasza:
Az új sulinak kérvényt kell írni, hogy mit kérsz, mellékelni a leckekönyved másolatát (vagy az eredetit),
s ők majd megnézik, mit lehetne "beszámítani".
Tehát mi az, amit esetleg nem kell újrajárnod (tanegységet). De nem olyan sokat szoktak beszámítani,
főleg ha csak két félévet jártál ki az egyetemen.
2/2 anonim válasza:
Esetleg keresd meg az új iskola honlapját és ott nézd meg, rajta van-e a Tanulmányi-és Vizsgaszályzat (TVSz). Abban kellene keresgélni, ott szoktak ilyen szabályok leírva lenni, hogy hova címezve milyen kérvényt kell meddig benyújtani, mit kell mellékelni meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!