Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tanszereket vegyek az...

Milyen tanszereket vegyek az egyetemre?

Figyelt kérdés
Jövő héten kiderül, hogy hova megyek egyetemre. Arra volnék kíváncsi, hogy milyen füzeteket vegyek majd? Vagy elég lesz egy nagy lefűzős mappa, benne lapokkal és kész? Valamint, laptopra Ti mennyire szoktatok jegyzetelni? Vagy jobb a lapra írós megoldás? Be kellene ruháznom egy laptopra, így is - úgy is, de nem tudom, hogy azon hogy menne a jegyzetelés... Köszi a válaszokat előre is.

2013. júl. 15. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Toll, spirálfüzet. Én egyszer láttam valakit laptopra jegyzetelni, de szerintem nem túl hatékony. Esetleg még számológép bár ez szakfüggő.
2013. júl. 15. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenki másra esküszik, te is azt válaszd, ami számodra a legkényelmesebb, leghatékonyabb. Én sokáig jegyzeteltem, viszont átálltam a gépelésre, mert ott utólag szépen meg tudom szerkeszteni, nincsenek benne kihúzások, átfirkálások, magyartalan mondatok, és könnyebb rendszerezni.
2013. júl. 15. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
olyat, ami már középsuliban is bevált. semmi különbség nincs. laptopra csak a legnagyobb kockák jegyzetelnek...
2013. júl. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!