Egyetemre milyen tanszereket vegyek?
Figyelt kérdés
Mernoki szakos leszek.2012. aug. 18. 14:28
1/7 anonim válasza:
Semmit.Majd ha ott leszel minden tanár elmondja,hogy mi a kívánsága.
2/7 anonim válasza:
Nem mond el senki semmi ilyesmit. Sok négyzethálós füzet kell, normális körző, vonalzó, cerkák, bár nem mindegy, hogy milyen mérnök.
3/7 anonim válasza:
Toll,jó sok papír, meg egy rendes számológép.
Laptop állandó interneteléréssel szintén alap.
4/7 anonim válasza:
Laptop azért nem alap, általában az én óráimon noha az nem mérnöki hanem fizika szak jó ha 10en használnak egy 200as előadáson, kisebb gyak csoportokban meg sokszor elő sem veszik. Jópofa de azért nem létszükség.
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem alap a laptop. Én informatikára jártam és a csoport felének nem volt. Otthoni gépen is lehet tanulni, suliba pedig nincs is lehetőség mindenhol saját gépet használni.
6/7 anonim válasza:
vízfesték, tempera, ecset, hurkapálca, rajztábla, ragasztó, olló stb.
7/7 anonim válasza:
semmi különösre nem lesz szükséged csak azért mert ez egyetem. pont ugyanaz kell, mint középsuliba. pár toll, meg egy csomó füzet. ennyi.
laptop az előadásokra nem kell, csak a kapcsolattartásra és a szükséges anyagok letöltésére a koleszba. én most vagyok végzős matek szakon, vettem 3 négyzetrácsos spirál füzetet és 3 négyzetrácsos sima füzetet (simán azt értem, ami nem spirál, de ilyen nagy lapjai vannak). ennyi a félévre szükséges tanszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!