Felvettek egy egyetemre amit majd elkezdek ősszel, és ha iskolát szeretnék váltani, akkor azt félévkor vagy 1 év múlva érdemes? Vagy inkább jelentkezzek újra? és így akkor kimaradna 1 év.
Jelentkezz újra jövőre több indokból is.
- feleslegesen fogyna az állami féléved
-hallgatói szerződés miatt vissza kell fizetned, az első éved költségeit.
Sziasztok!
Bocsi, nem a kérdésre válaszolok, csak én is hasonló cipőben járok, de még sosem hallottam erről a visszafizetősdiről...
Szegedre vettek fel államilag támogatott levelezőre, de legkésőbb 1 év múlva szeretnék átmenni az ELTE nappali képzésére.
(Biológia)
Akkor kell fizetnem a szegedinek?:O
Akkor kell visszafizetni ha pl a 3 éves képzést 4,5 év alatt nem tudja úgy befejezni, hogy megkapja az oklevelét. Nem tudom nálad, hogy van olvasd el a hallgatói szerződés mintáját,már pár hete elérhető.
"Félévkor egyébként is csak költségtérítésesek indulnak, meg az ingyenes FSZ-esek, de gondolom, te nem arra akarsz menni, mivel egyetemet írtál"
Ez nem pontosan, így van mivel sok alapképzés 3.5 éves így nekik félévkor indítják el az állami mesterképzést, hogy ne kelljen félévig otthon ülniük. Egy FSZ-es is ugyan olyan egyetemista mint egy alapképzéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!