Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vészeljük át a mögöttün...

Hogyan vészeljük át a mögöttünk álló türelmetlen autósokat, ha tanuló vezetők vagyunk?

Figyelt kérdés
Most tanulok vezetni és iszonyatosan zavar az,hogy ha mögöttem sok autó felgyülemlik.Mivel kezdő vagyok, így megfontoltabb és egyelőre ügyetlenebb.Tudom, hogy nem kéne velük foglalkozni, mivel rajtam kívül mindenki csak azért tartja be mögöttem a sebességet, mert én is betartom és ők sem profi vezetőként kezdték,de nagy a nyomás és frusztrál.

2013. júl. 10. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg az a megoldás, hogy nem kell velük törődni. Ha ő idegeskedik, hát had idegeskedjen. te vezess a legjobb belátásod szerint és úgy, hogy azt biztonságosnak érezd. ha már nem leszel kezdő vezető, akkor is bele fogsz futni rendszeresen a mögötted vagánykodó alakokba. Attól még nem megyek hetvennel a városban, mert a terepjárós mögöttem türelmetlenkedik. Ez legyen az ő baja.
2013. júl. 10. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Akit zavarsz, majd megelőz. Próbálj nem foglalkozni velük!
2013. júl. 10. 15:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat/válaszokat!!Nagyon rajta vagyok aggyal...:)
2013. júl. 11. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, hogy így aggódsz, de ne tedd!!!

Mindenki volt tanulóvezető, mindegy hogy hol/hogy, de mivel emberből vagyunk, némelyikünk hajlamos elfelejteni...

csak az oktatóra, és a szabályos közlekedésre figyelj!

Ha jól látható a T betű, akkor nincs baj..kikerül.

hajrá!

2013. júl. 11. 16:22
 5/8 anonim válasza:

tudom nem teljesen tartozik a témához, de az is nagyon nagyon idegesítő tud lenni mikor megyek a városban egy nyugodt 55-60as tempóval, de mögöttem a luxusautó minden áron le akar takarítani az útról. ha már nagyon rámfut, egyszerűen csak megpöccintem bal lábbal a fékpedált. ez egyébként olyan könnyű mint amilyennek hangzik >< fékhatás nincs, de a féklámpa már villan. lehet hülyeségnek hangzik, viszont ez eddig mindig bejött, rögtön kibújik az illető a seggemből :))

az oktatók is csinálhatnák ezt az erőszakoskodókkal szemben mert sajna sok van belőlük...

2013. júl. 11. 18:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg a biztató szavakat, nagyon sokat jelentenek és már másképp érzem a "dolgot".:)Nyugodtan lehet írni élményeket, tapasztalatokat:)Engem nem zavar!!
2013. júl. 12. 07:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma is voltam vezetni és gondoltam megírom milyen volt:)Csak éppen annyira foglalkoztam a mögöttem levőkkel, amennyire kellett..Rögtön sokkal jobban éreztem magam és türelmesebb is voltam magammal szemben!Azt is észrevettem, hogy nem csak velem ilyenek az emberek, hanem bizony szegény idős bácsival is, pedig arany szíve nem tehet róla,hogy a "dömperjével" nem fér el a "mai fiatal",szóval hatalmas köszönet a lélekben tartás miatt:)Az oktatóm is nagyon jó, tehát szerencsés vagyok:)
2013. júl. 12. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Hajrá! Menni fog ez!
2013. júl. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!