Gólyatáboros szívatások:?
Szerintem magad sem tudod mit akarsz itt..xD
60%-os...:D
Az az érdekes, hogy a rajtad kívüli 2-3 ember értette a kérdés lényegét, és tudott válaszolni. xd Csak te pattogsz ezen a témán, és NEM VESZED ÉSZRE! XD
De, hogy nem minden az egyetem... Érettebb leszek, és a te GYÖKÉR hozzászólásaidra nem vagyok a drága időmből többet pocsékolni, hiszen egy értelmetlen embernek nem lehet megmagyarázni a másik álláspontját. Szóval nem erőlködök. Szimplán h*lye vagy, amin nem lehet segíteni.
Puszillak Drágaságom, örülök, hogy 'beszélgettünk'. :-)
hm még mindig nem fogtad fel. Sebaj, írkálj akkor csak h.lyeségeket és hidd azt, h én nem értem a kérdést, ha ettől megnyugszik a kis lelked, akkor ám legyen. (és attól, h drágázomol, még kis pisis maradsz, és mi idősebbek lenézzük az ilyen kis csírákat).
Pattogj csak, éld ki a fusztrációd, amit az egész napos kockulással meg a dedós középiskolás életedet szereztél:D
De azért fura, h a mi korosztályunk ilyen idősen nem volt ennyire analfabéta, h egyszerűen nem esik le neki a tantusz. Vagy csak direkt akarod h.lyének tettetni magadat. Viszont ez jól sikerült
Ugyanez a problémám, mint a 34. hozzászólónak, nézem, mondom 20 hozzászólás, jeee, erre... xD
Na, én is most leszek elsőéves. Én olyat hallottam már végzett ismerősömtől, hogy el kellett szívni fejjel lefelé egy pálinkába mártott cigit, tamponba felitatott piát kiszívni... úúú. :D Még édesapáméknak olyasmi volt (30 éve nulladéves táborban), hogy minél több fiúnak "fel kellett öltöznie" egy darab újságpapírba. Nos úgy oldották meg, hogy levetkőztek vagy tízen tök meztelenre, és egymás mögé álltak... XD
Hát, ha egy ember nem fog fel valamit, azt el kell magyarázni, mégha 20 hozzászólásbomba kerül is.xd
Amúgy nekem még hirtelen az egymás szájába való jégkockaköpdösés jutott eszembe.:DD
Te hol leszel első éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!