Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatáboros szívatások:?

Gólyatáboros szívatások:?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem mondani általános, egyetemi gólyatáboros szívatásokat? :D Illetve nektek, a barátaitoknak miben volt részetek? Esetleg amiről még tudtok? :)
2013. júl. 9. 20:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
szerintem olvasd vissza miket írkáltál, talán akkor rájössz, h miért is vagy egy dedós gyökér :D sok siekrt hozzá
2013. júl. 12. 20:12
 32/42 A kérdező kommentje:

Szerintem magad sem tudod mit akarsz itt..xD

60%-os...:D

Az az érdekes, hogy a rajtad kívüli 2-3 ember értette a kérdés lényegét, és tudott válaszolni. xd Csak te pattogsz ezen a témán, és NEM VESZED ÉSZRE! XD

De, hogy nem minden az egyetem... Érettebb leszek, és a te GYÖKÉR hozzászólásaidra nem vagyok a drága időmből többet pocsékolni, hiszen egy értelmetlen embernek nem lehet megmagyarázni a másik álláspontját. Szóval nem erőlködök. Szimplán h*lye vagy, amin nem lehet segíteni.

Puszillak Drágaságom, örülök, hogy 'beszélgettünk'. :-)

2013. júl. 12. 20:19
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

hm még mindig nem fogtad fel. Sebaj, írkálj akkor csak h.lyeségeket és hidd azt, h én nem értem a kérdést, ha ettől megnyugszik a kis lelked, akkor ám legyen. (és attól, h drágázomol, még kis pisis maradsz, és mi idősebbek lenézzük az ilyen kis csírákat).

Pattogj csak, éld ki a fusztrációd, amit az egész napos kockulással meg a dedós középiskolás életedet szereztél:D

De azért fura, h a mi korosztályunk ilyen idősen nem volt ennyire analfabéta, h egyszerűen nem esik le neki a tantusz. Vagy csak direkt akarod h.lyének tettetni magadat. Viszont ez jól sikerült

2013. júl. 12. 20:24
 34/42 anonim válasza:
100%
Rákattintok a kérdésre, mert látom csomó hozzászólás, biztos kivesézik a témát, erre a két hülye vitatkozik 20 hsz-en át :D
2013. júl. 13. 20:24
 35/42 A kérdező kommentje:
Nagy az Isten állatkertje, csak túl kicsi a kerítés..:P
2013. júl. 13. 21:15
 36/42 anonim ***** válasza:
hát az bizony, vki mégcsak egy értelmes kérdést sem tud feltenni, csak úgy, mint ha analfabéta lenne :D Aztán még ő pampog itt az idősebbeknek...
2013. júl. 14. 20:00
 37/42 anonim válasza:

Ugyanez a problémám, mint a 34. hozzászólónak, nézem, mondom 20 hozzászólás, jeee, erre... xD

Na, én is most leszek elsőéves. Én olyat hallottam már végzett ismerősömtől, hogy el kellett szívni fejjel lefelé egy pálinkába mártott cigit, tamponba felitatott piát kiszívni... úúú. :D Még édesapáméknak olyasmi volt (30 éve nulladéves táborban), hogy minél több fiúnak "fel kellett öltöznie" egy darab újságpapírba. Nos úgy oldották meg, hogy levetkőztek vagy tízen tök meztelenre, és egymás mögé álltak... XD

2013. júl. 16. 15:57
 38/42 A kérdező kommentje:

Hát, ha egy ember nem fog fel valamit, azt el kell magyarázni, mégha 20 hozzászólásbomba kerül is.xd

Amúgy nekem még hirtelen az egymás szájába való jégkockaköpdösés jutott eszembe.:DD

Te hol leszel első éves?

2013. júl. 16. 17:29
 39/42 anonim ***** válasza:
meg amikor alszol, beleteszik a kezed meleg vízbe, és attól bepisilsz :D
2013. júl. 16. 18:02
 40/42 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi ilyesmi. Egymásról tejszínhab lenyalás, ivós játékok (mindegyiknek a lényege, h minél gyorsabban igyunk meg x mennyiséget)
2013. júl. 16. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!