Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatáboros szívatások:?

Gólyatáboros szívatások:?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem mondani általános, egyetemi gólyatáboros szívatásokat? :D Illetve nektek, a barátaitoknak miben volt részetek? Esetleg amiről még tudtok? :)
2013. júl. 9. 20:53
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
xDD Akkor az sikeresen megalapozza az aznapi napot..:D
2013. júl. 12. 12:28
 22/42 anonim ***** válasza:
itt csak te hisztizel és te adod a h.lyét, de ne zavarjon :D nem csodálom, h unatkozol, kis iskolás vagy még, és nyáriszüneted van és ahelyett, h dolgoznál kockulsz.. és áltatod magad, h bekerülsz hozzánk a felsőoktatásba :D vicc
2013. júl. 12. 16:25
 23/42 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válasz:

Milyen szivatások voltak?... Nem tudom, nem emlékszem.

Jó volt a buli?... Azt mondják.. :D

Nekünk volt egy feladat, aminél időre kellett minél több szex-pózt bemutatni. Meg persze sok piálás..

Amúgy próbáld megtalálni az arany középutat, mert az sem jó, ha mindenki úgy emlékszik rád majd szeptemberben, hogy.. igen ő volt az a csaj, aki minden nap leitta magát..

Szóval igyál, de ne túl sokat, mert sok felsőbbéves pl. csak azért megy el, hogy a fiatal csajokat jól kihasználják amikor részegek.

2013. júl. 12. 17:23
 24/42 A kérdező kommentje:

Az a vicc, hogy még mindig ide jársz, hogy adhasd a nagyokost...xd Látom, az oltogatás is megerőltető részedről, hiszen dolgozom is, és a 441 pontommal elég reális, hogy bekerülök a felsőoktatásba...:) Szóval megintcsak 'xoxo'-t tudok neked mondani. Mellesleg az ilyen hozzáállásoddal nem csodálkozom, hogy 60%-os vagy...biztos máshol is ilyen hatékonyan osztod az észt...:D felsőoktatásunk büszkesége! :)

Utolsó: ez a szex-póz bemutatósdi még új, nem hallottam. :D De jöhet! Xd

De látom tényleg minden a pia körül mozog...:D Sebaj, azt a 2-3 napot kibírom, tudom magam kontrollálni, szóval ettől nem félek! :) Megfogadom a tanácsod! ;)

2013. júl. 12. 18:45
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Dedómatyi:D mint vmi pisis, úgy viselkedsz, ezzel a rinyálással meg értetlenkedéssel, jah és az xoxo-zással. Égesd csak magad, akkor is mi járunk egyetemre és nem te XD
2013. júl. 12. 19:11
 26/42 A kérdező kommentje:

Ajj-ajj..:DD

Ez a teljes lebőgésed utolsó szakasza, ahogy látom..:DD

Mindenestre nagyon durva, hogy vagy ennyire játszod az agyad, vagy komolyan ennyire buta vagy. O.o"

Legyél is büszke magadra, hogy MÉG egyetemista vagy, használd ki! :DD Én majd csak szeptembertől,de nem hiszem, hogy ebben valami probléma is lenne.

De őszintén remélem, hogy nem azt az intézményt pályáztam meg, ahol te vagy..xD Ilyen embert a Földre...te jó ég! :DD

XOXO <3

2013. júl. 12. 19:37
 27/42 anonim ***** válasza:
ezaz, égesd csak magad mégtovább drágaság:D ezaz, ne zavarjon, h nevetségesy vagy és gyerekes XD
2013. júl. 12. 19:41
 28/42 A kérdező kommentje:

Igen. Kijelentem. Határozottan buta vagy. :DD

Durva, hogy nem ismered fel, hogy, aki itt égő (és sajnos szánalmas is), az te vagy. :( :DD

Amikor nem tudsz mit lépni, ezt a dumát nyomatod...Joke!

De nem baj, az a lényeg, hogy kemény vagy! ;) Fő a kitartás, hajrá! xD...őhmm, drágaszáágom. :$

<3

2013. júl. 12. 19:47
 29/42 anonim ***** válasza:

:D de mit erőlködsz még:D Csúnyán beégtél és még próbálsz mást h.lyének beállítani, pedig itt egyedül te vagy az égő, és nem látod, h direkt szivatunk, mert ilyen ostoba vagy?:D Fogd már föl, h buta vagy ... nem tudod milyen az egyetem, hogy hogy működik a gólyatábor, hogy hogy rakj fel egy kérdést.

És ezzel a szánalmas dumával nem érsz el semmit, nem én írogatok ilyen szánalmas dumákat, meg nem én próbálom úgy leplezni a tudatlanságomat és oltári tévedéseimet, h támadok és mást akarok beállítani h.lyének (és megjegyzem elég gyengén és óvodás módon csinálod), de ne zavarjon :D Majd kinövöd ha szerencséd van, talán egyszer leesik neked is miért röhögünk most rajtad ;)

2013. júl. 12. 19:57
 30/42 A kérdező kommentje:

Na, most ez kemény volt. Amúgy a gáz, hogy csak TE próbálsz oltogatni, de nem megy, sebaj. :DD

De tisztában vagy vele, hogy te mit művelsz itt? :DD

Komolyan a SZIVATÁS szó miatt patáliázol itt nekem? XDDDDD

Vicces. De, ha úgy emlékszem, már kijavítottam magam. Elég szenilis lehetsz.

2013. júl. 12. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!