Gólyatáboros szívatások:?
Én meg mindig borzasztónak találom, hogy nem esett le a fejedben a kérdésem lényege...:DD és még mindig máson lovagolsz...xd
A kérdésem egyszerű volt, és egyértelmű. Csak sajnálni tudlak, hogy még most is csak provokálod magad..:D De ha egy ilyen apró kérdés (amiről szerintem fogalmad sincs), megterhelő részedről..congratulations!
És még te osztod itt az észt..
Ha még nem estél ki,ne aggódj, hamarosan eljön az ideje..:)
Ha meg nem volt részed gólyatáboros "szivatásokon"...MINEK VAGY ITT ENNÉL A KÉRDÉSNÉL? XD
Akadj le. :D
Peace! xoxo
De, de, eléggé tisztában vagyok vele. :)
De meg súgom, még mindig problémáid vannak az értelmezéssel. :DD
Nem az egyetemBEN zajló szívatásokról kérdeztem, hanem az egyetemhez tartozó gólyatáborBAN való "vicces, csapatépítő feladatokról" (remélem, így jobban tetszik, és megfelel az te igényeidnek ez a megfogalmazás).
De lehet már kotta részeg voltál ott, csak nem emlékszel rá, hogy milyen feladatok voltak. :DD De azt is el tudom képzelni, hogy nem is voltál, csak osztod az észt.:DD xdxdddd
Te Jézus Úr Isten...:DDD
Ennyire kiforgatni egy szót...xD
Imádkozok, és nagyon remélem, hogy jogi pályán vagy, mert nagy sikereket fogsz tudni elérni...xdddd
Én is Téged. Tiszta szívemből.
Nem baj, majd lesz veled is valami...
xoxo
Ne hisztizz már, értjük hogy most be vagy zsongva, mert gólyatábor, és jujj, de minek teszel fel kérdést, ha nem hiszed el a választ...?
milyen szivatás van? pl, 5fős csoportok vannak, mindegyik csapat kap egy kétlieteres bort. Az a csapat nyer, aki leghamarabb megissza. Aztán jön a nyeremény, még egy üveg kétliteres bor :D ilyenek. szivatás? szerintem nem. Meg msot jobb, ha lelőjük az ilyen poénokat? Inni kell, az a lényeg, ne görcsölj ezen előre, jó lesz az, ha ott nem viselkedsz hülyén
Én hisztizek?! xD Mintha a másik nem azt csinálná.:D Unatkozik, és produkálja magát. De örülök, hogy addig se unatkozik...xd
ÉS VÉGRE! KÖSZÖNÖM AZ ELSŐ ÉRTELMES VÁLASZT! Zöld kéz!:D
Ilyenekre gondoltam, bár hallottam ettől durvábbat is. :DD
De kezdetnek ez is megfelel..xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!