Az mennyire gáz hogy ha én nem akarok részt venni a középiskolai gólyatáboros szívatások nagy részén?
és AIDS-es tűvel is megszurkálnak, valamint megerőszakolnak vazelin nélkül popóba
ugyan már
A mi gólyatáborunk durvább volt mint a Fűrész összes része összeszorozva a Túlélés Törvényeivel :(
Ha életbiztosítást akarnak aláíratni az már rossz jel, olyankor jó lesz vigyázni.
nincsenek ilyen durva szivatások, ez csak mendemonda
menj el nyugodtan, bulizol egy jót, ismerkedsz, stb.
nálunk nem volt semmi ilyesmi, a legdurvább az volt mikor hajnal 2kor felkeltettek és kivittek az erdőbe túrázni...
amúgy ha ilyesmik lettek volna én megmondtam volna hogy kösz nem, utána mit tudtak volna csinálni? nem kényszeríthetnek semmire, szóval...
Így utólag azt mondom, hogy kifejezetten jó volt ott lenni a gólyatáborban. Persze ott és akkor érezheted megalázásnak, csakhogy lehetőleg mindenkit aláznak, ha jó a szervezés, ezért pont nem az.
Szerintem segít közösséget kovácsolni, és valahol erősíti a jellemet oly módon, hogy "ezt is túléltem"
Amúgy meg a gimnáziumi szivatások semmi komolyak nem szoktak lenni. Fizikailag nem bántalmaznak ugyan... sőt, jelentkezőket szoktak kérni a feladatokhoz, ha nem kollektív durrbele van.
Nálunk a legdurvább azt volt, hogy fiú ölébe raktak vizeslufit, és a lánynak rápottyanva szét kellett durrantania. A több mind olyan semmiség, hogy erdőben sétáltunk éjszaka közepén egy lábon ugrálva, vagy táncolni kellett mindenki előtt random zenére, stb...
A folyadékösszekeverés meg semmi különös, mert csak ehető dolgokat tesznek bele. Az egyetemi gólyatáborom volt kellemes, sör, fokhagyma, bors, tejföl és fogkrém... (az volt a feladat, hogy ki kellett találni, mi van benne, és mindenkinek egyedit készítettek xD)
Menj el, mert sok mindenből kimaradsz. Eddig egy embert nem találtam, aki ne élvezte volna.
HA valamitől félni lehet, az maximum az egyetemi gólyatábor, de az is csak szégyenlősöknek (nagyon durván szexorientált :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!