Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire veszed komolyan a...

Mennyire veszed komolyan a tanulást, iskolát?

Figyelt kérdés
Egy nap, hány órát tanulsz otthon? Milyen tanuló vagy? Milyen gyakran fordul elő, hogy a suliban, dolgozat előtt tanulod meg az anyagot? Kort és nemet is írjatok! :)
2009. okt. 17. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap 4 órát minimum 2-őt tanulok kivéve hétvégén és kitűnő vagyok eddig még nincs 4-esem és KOMOLYAN veszem elég sokat áldoztam miatta ,de félek,h a felvételit el...szom ,mert ahhoz meg hülye vagyok. Volt már oylan egy párszor,hogy az óra előtt tanultam ,de szerencsére 5-ös lett:)
2009. okt. 17. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ja és 14/ lány
2009. okt. 17. 12:53
 3/13 anonim válasza:
100%

próbálom komolyan venni szeretnék jó jegyeket de egyszerűen nemmegy. én olyan tipus vagyok aki nembir nyugton maradni.de téleg. örülök ha 5 percig kussba vok és koncentrálok vmire.az már nagy szó:D kicsit hiperaktiv vagyok :D viszont ha rászánom magam 5 perc alatt megtanulok 3 oldalt :o csak gyszerűen nemtudom rávenni magam huzom az időt stb LUSTA vagyok meg rohadtul nemérdekel a tanulás :D és a magatartásom is szörnyű. szoval elégszar..

am napi 1-2-3 órát tanulok de ugy h ebből intenziv az max félóra. ez kevés és meg is látszik a jegyeimen ami elég vegyes sajnos pedig mindent megprobálok :( és hát ha tudom h dogát irunk arra mindenképp tanulok ha meg meglepi doga akkor előtte megtanulom egészjol. de elég rossz :S bocs h hosszu lett és értelmetlen :)

15l

2009. okt. 17. 13:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

19 vagyok, most fogok majd érettségizni. Sokat tanulok, napi 4 órát körülbelül, de azért, mert én elég nehezen tanulok, nagyon sokszor el kell olvasnom az anyagot, hogy megértsem, berögződjön. Mivel érettségi előtt állok, elég komolyan veszem, nem szeretnék beégni, meg tovább akarok majd tanulni, és ahhoz szükséges, hogy jól sikerüljön.

Mindig 4,0 felett volt az átlagom, tavaly 4,5 voltam, most szerintem rontani fogok, mivel a reáltárgyak nem mennek, meg kémiából, fizikából úgysem érettségizem, így azt háttérbe szorítom, és az érettségi tárgyakat veszem nagyon komolyan.

Te milyen tanuló vagy? Mesélj Te is! :)

LILLA.

2009. okt. 17. 13:09
 5/13 A kérdező kommentje:
amióta gimibe járok (most vagyok 10.-es, de 7.-ben kezdtem) sokkal nagyobbak az elvárások, és sokkal jobban is teljesítem őket, eddig mindig 4,6 felett volt az átlagom, ált. isk.-ben 4,0 felett. nagyon sokat tanulok, mivel járok külön órákra, és ált. 7 előtt nem érek haza, ezért a lefekvés előtti idő 90%át tanulással töltöm. :)
2009. okt. 17. 14:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer buktam(nem vagyok büszke rá),és elég rossz tanuló vagyok. :|

Most fogok érettségizni,de heti 2-3 órát tanulok összesen.(az első pár hónap,olyan nyár utáni visszaszokás nállam)

Az előző évi átlagom 4 egész lett. Ezen kitágult pupillával csodálkoztam év végén.

Az óra előtti (5 perc) szünetben,nagyon kapkodva végig futom az anyagot,memeorizálom az évszámot-képletet-a mű alaptémáját meg ilyeneket utánna lesz ami lesz.

Erős kettesre hajtok,mivel nem megyek továbbtanulni,csak szakmára,jogosítványra és nyelvvizsgára utánna irány külföld. :)

19/F

2009. okt. 17. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 10.-es vagyok,gimibe járok.

Ha írunk valamiből,akkor aznap a buszon (is) tanulom.

Kb. négyes az átlagom.

Nekem könnyen megy az irodalom,de már a töri,angol nem.

Matekból sem vagyok a jobbak közt,inkább a közepesek közt vagyok.

Szeretnék csak négyeseket,meg ötösöket kapni,kivétel a matek és az angol-ebből a két tantárgyból nem nagyon tudok ötös lenni.

Többnyire leszoktam írni lapra az anyagot és erről tanulom,ha írunk ceklit vagy dolgozatot.

Emellett felrakom egy internetes oldalra,ahol lehet tanulni.

Röpdogát nem nagyon szoktunk írni.

Ha a tanár órán bejelenti,hogy felelünk,akkor kinyitom a füzetet és/vagy a tankönyvet,el kezdem memorizálni és reménykedek,hogy engem ne feleltessen.

16/l

2009. okt. 17. 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Általánosba 4-5-ös voltam,napi 1-1,5órát tanultam volt szabadidőm elmentem sétálni,tv-ztem,gépeztem és segítettem többet.

Bekerültem most a középsuliba 1,5hónap után legtöbb jegyem 3-as:( van pár 4-esem és kettő 2-esem:(:(

Naponta 3órát min. tanulok,persze nagydolgozat előtt többet,illetve ha másnap sok dogát írunk.DE most növelni fogom és minimum 3,5-4órát fogok tanulni,mert nagyon beijedtem,hogy mi lesz így velem.

Az elvárás nagy,ugyanis nővérem idén érettségizett gimiben,és végig 5-ös tanuló volt,nagyon ritkán csúszott be neki 4-es.Persze tapasztalták már a szüleim,hogy én nem vagyok olyan jó képességű,azért elvárják tőlem is a 4,3körüli átlagot!

Így viszont nincs szabadidőm,mert hazajövök suliból 2körül,megebédelek elmosogatok és elpakolok a konyhába már fél3,kicsit pihenek aztán 3körül leülök tanulni.6-ig mindig tanulok,van hogy fél 8-ig is aztán vacsizok és már este van.Bepakolok stb. és már 8óra:(

Komolyra fordítva a szót,komolyan veszem a tanulást,szeretnék 4,5körüli átlagot és jól leérettségizni:)Viszont nagyon fárasztó és megterhelő,mert a szüleim ugyanannyit várnak el tőlem,mint nyáron +most már minden nap nekem kell elpakolnom a konyhába,mert tesóm kolis:(

14,5/L

(bocsi a regényért.)

2009. okt. 18. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Én most a szakmát amit tanulok semennyire mert nagyon sz*r suli, szinte semmit nem tanítanak és kiabálás van az órákon.Ezt leszámítva komolyan veszem ha máshová járok.
2009. okt. 25. 22:17
 10/13 anonim ***** válasza:

14 éves lány vagyok.

van hogy óra elött átfutom a vázlatot (10 perc a szünet) és órán jelentkezek felelni.

múltkor föcin 3 óra anyagából írtam, úgy, hogy elötte semennyit nem tanultam. 5-ös lett.

viszont témazárók elött azért szoktam tanulni :D

év végén a föci-töri-magatartás lett 4-es. most 8.-as vagyok, ha a félévim jó lesz, akkor nagy eséllyel pályázhatok a helyi-elit-gimibe :)

2009. okt. 26. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!