Mit tegyek ebben a helyzetben (hosszú)?
így azért mindjárt más a leányzó fekvése...
tényleg nem érdemes rá pazarolnod az életedet
maradj csak Db-ben, majd találsz olyat, aki megérdemel
Szerintem meg nehogy elb*zd már az életed, ne add fel az egyetemet!!! Én biztos nem tenném. Ha szeret a barátod, nem fog azért szakítani mert az egyetem miatt pár napot külön vagytok. Ahogy téged hozzászoktatott ez a kapcsolat ehhez a bűntudat érzéshez- ami nem normális-, amit nélküle érzel, úgy a párod is hozzá tud szokni ehhez a helyzethez, ha szeret.
De itt leginkább talán rajtad áll a dolog, próbáld meg magad jól érezni, vagy elfogadni, h most ez van. Hidd el 2 hónap múlva már természetesen fogod venni, ugyanis az ember bármihez hozzá tud szokni egy kis idővel! Rajtad múlik, próbáld meg! Ne hagyd, h manipuláljon, a jövődről van szó. Csak így nehéz lesz, ha így állsz hozzá h a párodon kívül semmi és senki más nem érdekel... Attól még lehet barátkozni.
(Nekem meg küzdenem kell h bejussak az egyetemre majd, mert rájöttem mi az amit szeretnék csinálni.) Szóval ha te is azt tanulod, ami érdekel, akkor ne dobd el a pasid miatt! A kettőnek nem kell kizárnia egymást, elvégre erről szól a szerelem, h kitartatok egymás mellett. Ne mindig csak te adj alább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!