Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben...

Mit tegyek ebben a helyzetben (hosszú)?

Figyelt kérdés
70 kmre lakom Debrecentől, ahol egyetemre járok. Itthon pedig van egy komoly párkapcsolatom. Ehhez annyira ragaszkodom, hogy hiába próbáltam meg kollégiumban lakni, pár hónap állandó veszekedés(párommal) és lógás után olyan szinten meggyűlöltem a helyzetet, hogy pánikbeteg lettem. Gyakorlatilag a testem megakadályozta, hogy egyetlen éjszakát is a kollégiumban töltsek. Ha megpróbáltam, még első éjjel olyan beteg lettem, hogy az ügyeleten kötöttem ki, egész éjjel nem aludtam és a hajnali vonattal hazautaztam. Sajnos a bejárás (amit most csinálok), ugyanolyan rossz...négy óra hossza a vonatút oda-vissza, ráadásul olyan ritkán jár, hogy az állomáson is 2-3 órákat kell ücsörögnm, amibe beleőrülök. Ráadásul annyira lefáraszt ez az egész, hogy szintén rosszul vagyok tőle napokig. A legjobb megoldás az lenne, ha a párommal együtt el tudnánk költözni egy albérletbe Debrecenbe, de sajnos szegények vagyunk és nem talál ottani munkahelyet sem. De attól tartok, így sosem fogom elvégezni az egyetemet, pedig nagyon szeretném. A tantárgyaimnak a felét sem tudom így teljesíteni :( Mit tegyek? Ki tudna nekünk segíteni? Hová fordulhatnánk? Ti mit tennétek a helyünkben? Kérlek, segítsetek!
2009. okt. 13. 13:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

úgy nem fog menni, hogy semelyik megoldás sem tetszik...

mindnek van előnye is, hátránya is, tessék mérlegelni

2009. okt. 13. 14:06
 2/17 anonim ***** válasza:
ha valóban komoly a kapcsolat, ki kell bírjon 5-5 nap távollétet
2009. okt. 13. 14:07
 3/17 A kérdező kommentje:
nem a kapcsolat nem bírja ki, hanem én... teljesne összeomlok, amikor úgy érzem ott kell aludnom a vadidegenek között és teljesen egyedül vagyok és nem tudok hazaszaladni...
2009. okt. 13. 14:10
 4/17 anonim ***** válasza:

:( ez szomorú, de fel kellene nőnöd (bocs, h ezt írom)

Te önállóan is létezel, nem csak a pároddal együtt

2009. okt. 13. 14:11
 5/17 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele, és nem is vagyok egész nap a párommal... de azt nem bírom ki, h egyáltalán ne legyek vele, és éjszaka meg főleg... volt már,hogy összevesztünk és hazajöttem, hogy nem alszom vele, de nem bírtam ki egyetlen éjszakát sem egyedül, inkább megbocsátottam és visszamentem hozzá
2009. okt. 13. 14:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Pszichológus. te is tudod, hogy ez nem normális.
2009. okt. 13. 15:14
 7/17 anonim ***** válasza:

A párod nem mondta még, hogy megfojtod a ráakaszkodásoddal, h nem bírsz ki nélküle 1 napot sem?

tleg fel kell még nőnöd, nem lehet mindig vki melletted aki fogja a kezed.

de itt te döntesz, vagy ez vagy az. Valamit valamiért, nehogy már szegéncs srácot ráncigáld fel Debrecenbe mert te nem bírsz nélküle 1napot sem.

2009. okt. 13. 15:48
 8/17 A kérdező kommentje:
szegény srác miatt alakult ki bennem ez az egész félsz...elég, ha 5 percet nem vagyok vele és máris azt feltételezi, hogy más pasikkal beszélgetek (ami már nála megcsalás)...
2009. okt. 13. 16:04
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire betegesen féltékeny, akkor látatlanban megmondom, hogy ez a kapcsolat nem életképes. Ne hagyd, hogy egy féltékeny alak (aki nem szeret, különben nem gyanusítgatna, hanem megbízna benned) pánikbeteggé tegyen és lehetetlenné tegye, hogy diplomát szerezz. Ne válj tőle függővé, keress magadnak párt Debrecenben. Nagyon jó kis város!
2009. okt. 13. 16:10
 10/17 anonim ***** válasza:

oks, akkor nem szegény srác, sry, azt köszönöm, h nem csesztél le. Sok kérdező leugat mindig, hogy mennyire tévesen ítélem meg őket, amikor ők adnak kevés infót.

szal, akkor ez tényleg nem lesz hosszúéletü így. Csak vigyázz, mert a túl féltékeny emberek irányítani akarnak és van aki bántja is a másikat majd, tulajdonának tekinti. Talán azért rohansz haza mindig mert félsz tőle?

2009. okt. 13. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!