Miért nem értik meg, hogy nem akarom? Miért kell mindent erőltetni?
Általános iskolában a tanárok mindig rám erőltették az éneklést, azt mondták, hogy jó hangom van és énekelnem kellett minden hülye ünnepségen, rendezvényen. Középsuliban is ugyanez volt, akkor már nem fogadtam el de egyszer kétszer rám erőltették, egyszer elegem lett és nem mentem el amikor kellett volna. Lehet, hogy bunkó voltam, hogy miattam borult az egész de ez van, én nem akartam énekelni. Most már a családom is kezdi de nem értik meg, hogy én nem akarok énekelni másoknak. Majd ha akarok megcsinálom magamtól, de nem akarom, más terveim vannak. Mit csináljak, hogy leszálljanak rólam?
18/F
Az osztályunkban egyébként volt egy gyerek aki énekórán feleléskor bazi hangosan énekelt, iszonyú hamisan! Mindenki dőlt a röhögéstől de Ő csak tolta és adta neki! :DDDD
Időnként ilyeneket is beleénekelt a szövegbe, hogy "tralalala" meg "lálálálá" meg ilyeneket!
Mintha operát énekelne! (egyáltalán nem azt kellett volna)
Szerintem éneklés közben nyomj be mindig egy pár sort a kedvenc számaidból és meg van oldva a probléma! Le fognak szállni rólad! :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!