Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Használja valaki az "e-titán...

Használja valaki az "e-titán Elektronikus oktató rendszer"-t? Én a tesztben (vizsgafeladatban) egy csomó ellentmondásra találok.

Figyelt kérdés

Leírnak a tananyagban valamit, aztán mikor tesztet kell írni belőle, a helye választ nem fogadja el a rendszer. Most én vagyok ennyire hülye, vagy a rendszer nem működik megfelelően? Valakinek tapasztalata van erről?

Már szabályosan felidegesít, hogy harmadjára ugrok neki egy részfeladat megoldásának és sorra akad mindegyik kérdéssorban 3-4 olyan kérdés, amelynél a helyes választ nem pontozza.

2013. jún. 19. 16:57
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nem mai kérdés, de most upolom:

Teljesen érthető és korrekt a tananyag. Én kb 2 hete fejeztem be a tanulást. Azóta 40 próba vizsga tesztlapot kitöltöttem, 2 alkalommal buktam, még az elején ott is figyelmetlenség miatt.

A tananyag amúgy korrekt és a lehetőségekhez képest messze jobb, mint a tantermi oktatás. A minősége olyan amilyen és valóban kimaradt 1-2 dolog, viszont szinte biztos vagyok benne, hogy a 30 órás tantermi oktatáson az oktató is hagy ki ezt azt, mert elfelejti. Hazaér a hallgató, addigra ő is.

Az eLearningel pedig úgy haladsz, ahogy neked jó és többször is elolvashatod, megcsinálhatod.

Nem tökéletes, de a kresz elvégzéséhez 2 opció van. És az online a jobb.

2018. júl. 24. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!