Használja valaki az "e-titán Elektronikus oktató rendszer"-t? Én a tesztben (vizsgafeladatban) egy csomó ellentmondásra találok.
Leírnak a tananyagban valamit, aztán mikor tesztet kell írni belőle, a helye választ nem fogadja el a rendszer. Most én vagyok ennyire hülye, vagy a rendszer nem működik megfelelően? Valakinek tapasztalata van erről?
Már szabályosan felidegesít, hogy harmadjára ugrok neki egy részfeladat megoldásának és sorra akad mindegyik kérdéssorban 3-4 olyan kérdés, amelynél a helyes választ nem pontozza.
Hát nekem most is van egy problémám, bár más jellegű.
A tesztben az a kérdés: "szabad-e előzni útkereszteződésben?" DE erről a tananyagban nem írnak egy sort sem! Akkor az ilyen kérdésekre én logikázzam ki a választ, vagy honnan szívjam ki?
Az az érzésem, egy csapat a tananyagot, egy másik csapat a kérdéseket állította össze, de tuti nem egyeztettek :S
Ez a rendszer az elearninges rendszer, ami 10 ezer forintos díjjal vehető igénybe, vagy mi ez? Ezenfelül még kell vizsgadíjat fizetni?
Egyébként sztem nem szabad előzni kereszteződésben, képzeld el, h kifordul onnan vki, aki az előzőre már nem számít, sőt nem is láthatja. Kicsit veszélyes szitu lehet ebből. Többsége a válaszoknak egyértelmű sztem.
Nos, a pótvizsga kerül 10.000 Ft-ba.
Közben már megtanultam, hogy egyenrangú utak kereszteződésében szabad előzni, kellő körültekintéssel.
Hát igaz, hogy már régebbi a kérdés. De én most ugrottam neki ennek és bár csak a 4. modulnál tartok már írtó pipa vagyok mert van, hogy a teszt kérdésre adott válasz nem egyezik a előtte lévő elméleti szövegben leírtakkal.
És még egyéb érdekességek is vannak amit nehéz lenne konkrétumok nélkül körbeírni. Mindenesetre dühítő.
A szövegben is néhány rész nagyon szájbarágós, valahol meg csak épp hogy megemlítenek valamit amiről gőzöm nincs micsoda és nem is értem. x éve jogosítvánnyal rendelkező ismerőseimnek olvasom fel a szöveget és kerekedett szemmel fogadják. Érdekes...
Én pont most használom ezt a csoda rendszert. Egy hulladék sz* r az egész. Ugyanazokat tapasztaltam, mint te (nem fogadja el a helyes válaszokat, nem volt róla szó, stb...).
Én írtam is nekik panaszlevelet de lekezelően elküldtek a fenébe...
Senkinek nem ajánlom bunkók és még szar is az egész, ez egy fillért nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!