Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elmondani? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nos,én 10.ben kezdtem el második nyelvként angolt tanulni,eleinte nagy problémáim voltak vele,de félévkor elkezdtem különtanárhoz járni,és azóta csak 5ösöket kaptam.Az iskolai angoltanárom nagyon utált engem(én is őt),de amióta nem vagyok 2es,azóta jóban vagyunk.Most évvégén megadta az ötöst,pedig az átlagom szerint alig voltam négyes.Adódik a probléma:-én annyira megszerettem az angolt,hogy jövőre átmegyek egy másik angol tagozatos osztályba,mert engem ez a nyelv érdekel.Eleinte nagy viccnek tartottam,hogy nem mondom meg a tanárnak,és hogy majd hogy meg fog lepődni,meg ilyen hülyeségek(xDD),de most úgy érzem,hogyha ő ilyen rendes volt velem,akkor ez nem lenne vele szemben fair.Szerintetek?-Feladjam a poént,és egyenes legyek vele,vagy ne szóljak semmit?

(Még attól is picit félek,hogy esetleg elmondaná a jövőbeli tanáraimnak,hogy én milyen béna voltam,és hogy mit akarok ott vagy valami hasonló)

-Köszönöm,hogy végigolvastátok,és tudom,hogy lehet kicsit gyerekes a dolog,de ez tényleg nagy dilemma most számomra!)

2013. jún. 13. 22:12
 1/4 anonim válasza:
Figyelj, ha alig 4esre kaptál 5öst (pláne hogy előtte nem szívlelt) akkor érdemes lenne megpróbálnod a tagozatot mert biztos nem könyörületből kaptál 5öst , hanem mert jól megy.
2013. jún. 13. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Akkor elmondjam neki?

2013. jún. 13. 22:28
 3/4 anonim válasza:
nincs mit vesztened ;)
2013. jún. 13. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Thank you:)!
2013. jún. 13. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!