Érdemes elmondani ha szűz vagyok még? 22/L
Valaki? Ki? Az óvódás kisöcséd?
Ja, megoldható, ha beleülsz egy banánba....
én 20 éves vagyok és még szűz. én is kaptam elég rendesen a beszólásokat suliban, volt aki folyamatosan szüzikének hívott... nem igazán érdekelt, hogy ki minek nevezett, mert ők ezzel értékelték magukat :). és a vicc az egészben, hogy a lányok jobban szekálták egymást ilyen téren, mint a fiúk. ha én egyszer odajutok egy pasival, biztos, hogy elfogom mondani és ha ez zavarná őt, akkor jobb is ha kiderül :)
"valaki azt mondta kár volt elmondani, mert úgysem vette volna észre" ez pedig nem garantált :D hasonló sztorit már hallottam és ott elég kínos volt a lánynak, pedig nem volt egy tizenéves.
Nem értem azokat akik szerint ezt "nem érdemes elmondani", "ciki", "gáz", stb. Én is itt tartok 22 évesen, sohasem jött össze viszonzott szerelmem, és egyébként is ritkán vagyok szerelmes úgy igazán. Ha valakit érdeklek, akkor így is érdeklek, én nem érezném magamat "kényelmetlenül" emiatt, főleg nem gondolom hogy ezt szégyellni kéne. Nyilván nem is hangoztatom senki előtt, de akire majd rátartozik, az megtudja. :) Ha pedig nem imponál az illetőnek, akkor nem egymást kerestük, de valószínűleg nem is gondolta komolyan.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!