Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmondani?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba, pár hete...

Úgy érzem, hogy minden beszélgetésünkkor egyre közelebb kerülünk egymáshoz, néha azt érzem, hogy lehet nála esélyem, de valahogy mindig az van bennem, hogy maximum csak barátnak akar engem. Nagyon szeretem őt, de az érzés, hogy úgysem kellek neki kikészít, ezért úgy terveztem, hogy holnap (hazafelé buszon :D ) elmondom neki, hogy leállok minden közeledési dologgal. Tehát nincs beszélgetés és semmi más. Hanem amikor lehet kerülöm őt, hogy minél kevesebbet gondoljak rá. De ha bevallom neki, hogy szerelmes vagyok belé, nem rontok el mindent? Állítólagos barátságot...és minden mást?

2013. jan. 30. 19:07
 1/8 Pretty Ballerina ***** válasza:
Man's logic.
2013. jan. 30. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Stereotyping is bad, m'kay?
2013. jan. 30. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg hagyni akarod az egészet, akkor ezt felesleges közölnöd vele előtte, akkor tégy úgy, és zárd le az ügyet magadban.

Amit írtál, abból az jön le, hogy valójában inkább ezzel is azt szeretnéd a tudomására hozni, hogy szerelmes vagy belé - ahogy te fogalmaztál. De, lehet, hogy elrontod az egészet azzal, hogy rázúdítod, hogy szerelmes vagy. Minek kéne pár hét után elmondani.. udvarolj neki stb, le fogod venni, hogy akar-e tőled valamit a barátságon kívül. Szerintem ne mondj neki semmit, csak hagyd, hogy alakuljanak a dolgok. Legyél türelmes

2013. jan. 30. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne állj le!!!!!

Ha szereted, akkor ne törődj azzal hogy buta módon félsz az elutasítástól. Nem kell neki szerelmet vallani. Intézd úgy, hogy minden együttlétetek kellemes legyen a számára. Érezze jól magát a társaságodban. Egyszer csak azt veszed észre, hogy fontos vagy neki, és már Ő keresi a társaságodat.

Hagyd a kishitűségedet. Előbb utóbb együtt lesztek .

2013. jan. 30. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Agreed, ma'am.
2013. jan. 30. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:
azt, hogy elmondom neki azért gondoltam, mert nem akarom, hogy eddig elvoltnuk,stb. és na akkor most innentől 0. És nem értené, hogy miért csinálom.
2013. jan. 30. 19:18
 7/8 A kérdező kommentje:
ja és magyarul jöhetnek a vélemények :D
2013. jan. 30. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
még egy gondolat: nem pár hete ismerem, hanem 1.5 éve kb. de úgy 1.5, 2 hónapja érzem ezt
2013. jan. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!