Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmondani az érzéseinket a másiknak, ha? 21l
mennyi ideje vagytok együtt? azért lényeges, mert a komolyan vehetőségnek egy fokmérője lehet...
egyébként igen, csak tudd, hogy némiképp kiszolgáltatod vele magad - ami önmagában még nem baj - a baj az, ha visszaél vele...
:D vicces amiket itt írtok. Szerintem mindig érdemes elmondani. Legyen lány vagy fiú az illető ugyanannyi felellősége és szerepe van a kapcsolat építésében mint a másik félnek. Másrészt ha ezt képes vagy megtenni, őszintén beszélni az érzéseidről, gondolataidról, kételyeidről, olyan dolgot oldasz meg pár perc alatt amit magukat "felnőtt"-nek nevező emberek egész életük során nem mernek. Figyelj, abban a pillanatban esetlen és elveszett leszel, amikor nyíltan kiteszed a szíved a kezeibe, de az egyik legbátrabb ember is. 50% esélyed van a boldogságra és 50% arra hogy nagyon rosszul fogod magad érezni. DE az a tudat mindenképp a tiéd, hogy te megtettél minden tőled telhetőt. Sok Sikert!
21/F
Azért nem értek veled egyet kedves elöttem szóló, mivel teljesen szubejektív dolgokról próbálsz obijektív állításokat alkotni. Értem ezt úgy , hogy embere válogatja, hogy hogyan értékeli azt ha ,szerelmet vall neki egy lány/fiú. Én pasi létemre nem gondolnám ,hogy könnyen kapható kis fruska az aki így tenne. Sőt.
Persze ezzel nem mondom azt ,hogy a lánynak kell feltétlen kezdeményezni (amúgy általában ők szoktak, ha nem is verbálisan) hanem természetesen a férfi is teheti ezt.
Ezzel csak arra célzok kedves elöttem szoló, hogy hamár khm.."demokráciában" élünk és íly módon szeretjük az egyenjogúságot és a női emancipációt, hát akkor tegyünk is így.
Tehát a két fél egy azonos helyzetben van, így azonos lehetőségeik is vannak.
Nem vagyok? Lehet, hogy nem vagyok, de kérlek ezt ne te döntsd el. Általában én kezdeményeztem az ilyen jellegű beszélgetéseket az eddigi kapcsolataimban :), persze megtörtént már az ellentéte is, ha érdekel.
A másik, hogy ha figyelmesen elolvasof akkor nem a demokráciára hivatkozom, hanem a mai emberek életfelfogására :).
De hogy számodra is érthető legyen, írom egyszerűbben:
Fiú vagy lány, mindkettő büdöset szarik mivel ember.
Nincs lényegi különbség a kezdeményezésben, inkább csak abban, hogy puncija vagy fütyije :). Ahogy találkoztam már tipikusan fiús lánnyal, úgy lányos fiúval is. A gondolkodás mód, genetika és neveltetés határoz meg minket elsősorban nem a nemünk. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!