Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátom bátyjával, de nagyon félek elmondani neki. Mit tegyek?
Hétvégén történt,ketten voltunk otthon(a barátoméknál lakom,a szüleim Angliában vannak),és vendégeket vártunk(az anyja bízott meg minket a bevásárlással,főzéssel stb.) Az estével nem is volt gond,csak amikor minden vendég elment,ő igen rendesen rámnyomult,és mivel mindketten eléggé el voltunk ázva,megtörtént a dolog. Hétfő reggel óta annyira mocskosnak érzem magam,a barátom külföldi diákprogramon van,holnap jön haza,és érzem,hogy el kell neki mondanom a dolgokat,de nagyon félek,mit reagál. Tudom,hogy gondolkodnom kellett volna,mielőtt "cselekedtem",de nem voltam józan,és hiába helyes a barátom bátyja,meg tökre bírom,meg minden,de nagyon szégyellem magam. Tudom,hogy most mindenki egy ócska r*bancnak tart,de kérlek segítsetek,hogy mondjam el a barátomnak. Előre is köszönöm.
17/L
"Szia! Úgy örülök hogy végre megjöttél! Annyira hiányoztál! Egyébként lefeküdtem a tesóddal"
további mondat lehetőségek
1. Oké, tudom rib*nc vagyok, és elég egy pofon abból is értettem hogy jobb ha végleg elhagyom a házat.
2. Légyszíííí mondj valamit, nem jó ez a baljós csend. Tudom most vége mindenek,szóval mikor költözzek?? Azonnal?? oké
"Tudom,hogy most mindenki egy ócska r*bancnak tart."
IGEN, jól tudod :)
ne haragudj.. de ha iszok is nem fekszek le valakivel, főleg nem sogorommal.. kicsit durva.
elöször beszéld meg a sráccal, utána a barátoddal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!