Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az unokatesóm férjének a bátyjával. Nagyon gáz?
Az anyukám részéről van az unokatesóm és neki a bátyja már régóta tetszett és szombaton egy bulin összemelegedtünk és lefeküdtem vele.
Ő mindenáron folytatni akarja de nekem kicsit szúrja a szemem hogy elvileg családban van habár nem vérrokon.
Szerintetek gáz ha együttjárnánk?
Nem tudom mit szólnak majd a rokonok, még nem tudják még csak nem is sejtik hogy mi jóban vagyunk.
Szerintetek járjunk vagy ne? Mit mondjak neki?
Mit tegyek ha komolyra fordulna a dolog?
huu :|
ne haragudj szívem.. de ő nem rokon :) ha az "az unokatesóm férjének a bátyjával." akkor nem.. mert akkor ezekszt még az unokatesód férje is rokona lenne az unokatesódnak, ha ő rokon :D Szóval érted.. ?! ha uncsitesód férjének a bátyja nincs semmi gáz :)
de ha anyud részéről az unokatesód bátyja (mert lenn úgy írtad..) akkor viszont az unokatesód!? nah szóval :D remélem az első az igazi.. :)
pussz. r l/16
nyugodtan lepontozhattok.. csak mert 16 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!