Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátom bátyjával, de nagyon félek elmondani neki. Mit tegyek?
Hétvégén történt,ketten voltunk otthon(a barátoméknál lakom,a szüleim Angliában vannak),és vendégeket vártunk(az anyja bízott meg minket a bevásárlással,főzéssel stb.) Az estével nem is volt gond,csak amikor minden vendég elment,ő igen rendesen rámnyomult,és mivel mindketten eléggé el voltunk ázva,megtörtént a dolog. Hétfő reggel óta annyira mocskosnak érzem magam,a barátom külföldi diákprogramon van,holnap jön haza,és érzem,hogy el kell neki mondanom a dolgokat,de nagyon félek,mit reagál. Tudom,hogy gondolkodnom kellett volna,mielőtt "cselekedtem",de nem voltam józan,és hiába helyes a barátom bátyja,meg tökre bírom,meg minden,de nagyon szégyellem magam. Tudom,hogy most mindenki egy ócska r*bancnak tart,de kérlek segítsetek,hogy mondjam el a barátomnak. Előre is köszönöm.
17/L
ő kitalálta,hogy tartsuk titokban,de szeretne velem "továbblépni"
mondtam neki,hogy inkább tartom titokban,de soha többet nem fogok ilyet csinálni,és nem azért,mert esetleg nem tartom őt helyesnek,vagy mittudomén.
A srác helyében a legkevesebb, hogy lekevernék egy akkora pofont, hogy két hét múlva is csengeni fog a füled. A bátyámat ezek után nem tekinteném nem csak családtagnak, de még embernek sem. Csak egy idegennek, akivel egy háztartásban élek.
Végezetül megdugnám az egyik barátnődet, vagy közeli nőrokonodat. Mellesleg mélységesen szégyelld magad. Ott laksz náluk. Etetnek, fedél van a fejed fölött és így hálálod meg. Még mielőtt áldozatnak tüntetnéd fel magad, gondolkozz el, hogy fordított esetben mit éreznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!