Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes az életbe őszintének lenni a pároddal? (őszintén elmondani gyengeségeidet, hóbortjaidat, régi kapcsolataidat ha megkérdezni stb. )
Igen, de csak aki megérdemli.
Az én bizalmam nehéz elnyerni. Másfél év után fogadtam bizalmamba, teljesen.
Ha egy kapcsolat elején mindent kitálalsz, akkor a másik fél a fény és a hangsebesség gyorsaságával fog otthagyni.
vannak dolgok melyeket csak egy bizonyos szint után osztanak meg egymás között a párok.
Én úgy vélekedek a dologról, hogy az őszinteség alap egy kapcsolatban!
Elmondani a gyengeséget kicsit illúzió romboló is lehet egy friss kapcsolatban.
A "hóbortjai" meg inkább hagyni kell hogy ő fedezze fel.
A régi kapcsolatok már egy kényes dolog... van akinek ez tabu téma.
egy fix alapokon álló kapcsolatban ki lehet beszélni, amúgy meg féltékenységre adhat okot!
Én azért szakítottam, mert nekem hazudott a barátom. Gyanítottam, hogy viszonya volt egy nővel, akit én is ismertem és napi szinten találkoztunk vele. Rákérdeztem a kapcsolat első hónapjában 3x is és letagadta + le is cseszett, hogy nem bízok benne.
3 hónap után bevallotta, hogy tényleg összejárt azzal a nővel. Hát köszönöm szépen... Vele maradtam, mert szerettem, de rettenetesen szenvedtem emiatt, hogy hazudott ebben és pár másik dologban is. Mikor nem bírtam tovább a fájdalmat emiatt, szakítottam. Sosem tudtam megbízni benne, miután elmondta.
Nem tudom, Te miben nem akarsz őszintének lenni, de ha olyan dolog, amit a kapcsolat elején még nem kötnél az orrára, de rákérdez, akkor mondd azt, hogy ne gondoljon semmi rosszra, de egyelőre nem szeretnél róla beszélni. Később amikor méltónak érzed rá, mondd el neki. Hidd el, nagyra fogja értékelni, hogy nem beszéltél mellé és nem hazudoztál...
A "sötét" dolgok is ugyanúgy részei a személyiségünknek, mint a "jó" tulajdonságaink. Felesleges hát elsumákolni, vagy eltitkolni őket, mert akkor sosem a valódi énünket fogja szeretni az illető, hanem csak egy kis csinosra takarított "szeletet", amit mutatunk magunkból. Magunkat is, és őt is átverjük ezzel. Illik megadni párunknak a lehetőséget, hogy eldöntse kellünk-e neki úgy, hogy tud minden múlt illetve jelenbeli húzásainkról. Nyilván nem kell már az ismeretség elején rázúdítani a nehezebb témákat, de idővel, ahogy megnyílnak a felek egymás előtt, bizony nem árt szépen "beszámolni".
No persze ehhez az szükséges, hogy az ember rendesen meg akarja ismerni a másikat, és ne 1 hét ismeretség után ugorjon össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!