Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra a régi legyen?
Az első és legfontosabb szerintem, hogy foglald el magad. Mi nem élünk együtt a párommal, de sokat vagyok náluk, mert ő a munkája miatt nem tud jönni hozzám (nyári meló). Csak 1-ig dolgozik, de akkor is meg kattanok. Korán kel, hazaér, eszik, alszik két órát, utána vagy foglalkozik velem, vagy nem. Este korán fekszik, mert hajnalban megint kel.
Engem is azért idegesít leginkább, mert unatkozok egész nap, nem tudom elfoglalni magam és egész nap azon kattogok, hogy miért nem foglalkozik velem többet. Mivel ti már együtt laktok én a helyedben keresnék valami diákmelót, így egy kis időre te is le lennél foglalva, kevesebbet agyalnál. Gondolom ez javarészt meg is oldaná a problémát, mivel te is lefáradnál kicsit.
Emellett pedig mondd el neki, hogy mostanában ez az érzésed és szeretnéd ha kicsit többet foglalkoznátok egymással. Menjetek el strandolni amikor nem dolgozik, este vacsorázni vagy csak sétálni valahova, fordítsatok egymásra időt. Ha szeret téged, akkor jobban fog figyelni erre! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!