Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy újra a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra a régi legyen?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon jó volt a kapcsolatunk, igazi álompár voltunk.Nagyon sok mindent, komoly dolgokat tettünk meg egymásért.Semmi nem állhatott közénk.3 éve élünk együtt, jegyesek vagyunk.Az utóbbi néhány hónapban viszont gondjaink vannak.Hazajön a munkából, eszik, iszik, fürdik, tvzik és alszik.Én mintha itt sem lennék.Tudom, hogy én vagyok itthon(egyetemre járok, most nincs tanítás), nekem van több energiám ezen rágódni, de ezt nem arra szeretném fordítani, hogy nekiálljak kombinálni, hanem h újra jó legyen a kapcsolatunk.Tudnátok segíteni?Fiúk ti mire vágytok egy nehéz nap után?Esetleg amit én is élveznék....Lányok, tudnátok tanácsot adni, esetleg voltatok már hasonló helyzetben?Mit tettetek , hogy megoldódjon?Nem akarok rabszolgává, de hisztérikává sem válni.Szeretem a vőlegényem.Mit tegyek?Gyakorlatias tanácsoknak örülnék a legjobban!Köszönöm!
2012. júl. 11. 16:42
 1/3 intrepid ***** válasza:
Nem lehet, hogy elfárad a munkájában? Mennyit dolgozik? Milyen a munkája? Szabadnapokon is ilyen? Vagy akkor is dolgozik? Ne engedd neki.
2012. júl. 11. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első és legfontosabb szerintem, hogy foglald el magad. Mi nem élünk együtt a párommal, de sokat vagyok náluk, mert ő a munkája miatt nem tud jönni hozzám (nyári meló). Csak 1-ig dolgozik, de akkor is meg kattanok. Korán kel, hazaér, eszik, alszik két órát, utána vagy foglalkozik velem, vagy nem. Este korán fekszik, mert hajnalban megint kel.

Engem is azért idegesít leginkább, mert unatkozok egész nap, nem tudom elfoglalni magam és egész nap azon kattogok, hogy miért nem foglalkozik velem többet. Mivel ti már együtt laktok én a helyedben keresnék valami diákmelót, így egy kis időre te is le lennél foglalva, kevesebbet agyalnál. Gondolom ez javarészt meg is oldaná a problémát, mivel te is lefáradnál kicsit.

Emellett pedig mondd el neki, hogy mostanában ez az érzésed és szeretnéd ha kicsit többet foglalkoznátok egymással. Menjetek el strandolni amikor nem dolgozik, este vacsorázni vagy csak sétálni valahova, fordítsatok egymásra időt. Ha szeret téged, akkor jobban fog figyelni erre! 22/L

2012. júl. 11. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Mentek mind a ketten vakon. Fel kéne fogni, hogy magától nem oldódik meg a probléma mert lehet a férfi észre sem veszi. Ülj le vele és mond el neki őszintén, hogy tudatában vagy vele, hogy még új dolog még ez a munka de vegye észre, hogy téged elhanyagolt és ha nem fog változtatni rajta elhagyod. Minden kapcsolatnak ez a vége, hogy gyáva módon nem képes egyik fel sem arra, hogy nyíltan kimondja, hogy neki ez nem jó. Továbbá ha már ennyi szabadidőd van ajánlom a párkapcsolati könyveket olvasni.
2012. júl. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!